Vil du beskytte og sikre dit hjem og din virksomhed mod lynnedslag?

Det kan have meget store økonomiske omkostninger for dig, hvis du oplever, at et lyn slår ned, og de elektroniske systemer går ud.

Axel Pedersen i Nyborg er autoriseret el-installatør, og du kan roligt kontakte os pĂĄ đź“ž 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk –  vi har bred erfaring med installation af transientbeskyttelse pĂĄ hele Fyn – vi kører ud fra Nyborg.

 

Hvad er transientbeskyttelse?

En transientbeskyttelse kan ikke forhindre et lynnedslag, men installeres for at beskytte dine elektriske systemer og minimere skaderne ved:

  • Elektronik i udstyr
  • Systemnedbrud
  • Driftstop
  • Efterfølgende periodiske fejl

Der er faktisk større risiko for at blive påvirket af indirekte lyn fremfor et direkte lynnedslag. Det betyder, at et lyn, der slår ned 1-2 km væk kan ødelægge alt elektronik og alle maskiner i dit hjem eller i din virksomhed.

Uden transientbeskyttelse kan der opstå en overspænding i installationen, som måske beskadiger de elektriske enheder, hvis den overstiger enhedernes impulsholdespænding. Når du har transientbeskyttelse, begrænses overspændingen, da overspændingstransienter afledes sikkert og derved sikres installationerne.

Transientbeskyttelse sikrer også mod overspænding som følge af arbejde på elnettet.

Som din professionelle elektriker på Fyn ved vi hvor vigtigt det er, at du får installeret transientbeskyttelse, fordi du kan sikre dig mod de voldsomme kræfter, der er i indirekte lynnedslag.

Hos Axel Pedersen i Nyborg rĂĄdgiver vi dig om og installerer transientbeskyttelse bĂĄde i private hjem og pĂĄ din virksomhed – kontakt os pĂĄ đź“ž  65 31 07 27.

Transientbeskyttelse - Nyborg Fyn
Transientbeskyttelse i hjemmet Fyn

Med transientbeskyttelse sikrer du dit hjem mod ødelæggelser fra lynnedslag

Frygter du, om dine el-installationer vil tage skade under tordenvejr? Så er du ikke den eneste, men Axel Pedersen kan tilbyde dig en bedre løsning: Transientbeskyttelse.

Kontakt Axel Pedersen, – vi har mange ĂĄrs erfaring med transientbeskyttelse i private hjem og kan hjælpe dig med at sikre dine el-apparater og el-systemer. Kontakt os pĂĄ đź“ž 65 31 07 27 – sĂĄ tager vi en uforpligtende snak.

Afhængigt af, hvilken type el-tavle du har, tilbyder vi forskellige løsninger til hjemmet ift. transientbeskyttelse. Har du et gammeldags HFI-relæ, eller det nyere og mere tidssvarende HPFI-relæ? Mange hjem har kun et HFI/HPFI relæ – og det gør faktisk at risikoen for overspænding er 25% større.

Derfor er det vigtigt at få lavet et el-eftersyn af din autoriserede el-installatør, så vi kan gennemgå dine el-installationer.

I 2019 blev der vedtaget en el-lov, hvor transientbeskyttelse netop er et krav. Det gælder dog ikke i private hjem, men det er anbefalelsesværdigt også ift. din husforsikring.

El-regler skal beskytte dig

Hos Axel Pedersen pĂĄ Fyn er vi altid opdaterede med el-branchens nyeste tiltag og lovkrav. En af vores opgaver er at informere vores kunder og samarbejdspartnere omkring nye retningslinjer og regler.

Ifølge el-regler fra 2019 skal der installeres transientbeskyttelse som beskyttelse af

  • Menneskeliv
  • Offentlige serviceydelser
  • Kommercielle eller industrielle aktiviteter
  • Stort antal personer
Transientbeskyttelse Lyn Fyn

Lynnedslag i virksomheden? Axel Pedersen monterer transientbeskyttelse pĂĄ hele Fyn

Din virksomhed kan være sårbar, hvis el-installationerne ikke er beskyttede mod overspænding. Overspænding fra et lynnedslag kan ødelægge alt elektronisk udstyr og give permanente forringelser helt op til 2 km fra nedslagsstedet.

Udover at der kan være direkte omkostninger ved synlige og usynlige skader på elektronisk udstyr, så risikerer du også produktionsstop og datatab.

Axel Pedersen på Fyn er autoriseret el-installatør og har lang erfaring med transientbeskyttelse i virksomheder. Vi rådgiver dig om den bedste løsning, laver installationen og servicerer efterfølgende – ring trygt til os på 📞 65 31 07 27.

I 2019 kom der nye el-regler for kravene om installation af transientbeskyttelse i virksomheder – derfor er det vigtigt at få tjekket jeres el-tavler og el-installationer af en autoriseret el-installatør.

Beskyt dit landbrug mod strømnedbrud og datatab

I det moderne landbrug er elektroniske systemer og udstyr en uundværlig og integreret del af den daglige drift. Desværre ser vi også, at hyppigheden af tordenvejr er steget markant, og det kan medføre overspændingsskader, produktionsstop og driftsforstyrrelser, som er farligt for en landbrugsvirksomhed.

Axel Pedersen er eksperter i rådgivning, installation og service af transientbeskyttelse i landbruget. Ring trygt til os 📞 65 31 07 27 – så rådgiver vi dig om transientbeskyttelse og hjælper dig med at sikre, at din landbrugsproduktion kører fejlfrit uden nedbrud i el-systemerne grundet lynnedslag.

Transienter (overspænding pĂĄ el-nettet) kan pĂĄ kort tid ødelægge alt elektronisk udstyr og maskiner, hvilket medfører nedbrud og forringelser – med store økonomiske konsekvenser for enhver produktion fx nedbrud i ventilationsanlæg, vandingssystemer, foderautomater, malkeanlæg, svagstrømsanlæg, signal- og datatransmissioner.

Landbrug Aabenraa Christiansfeld Vojens Sønderborg

Det er vigtigt at tjekke op med dit forsikringsselskab vedr. transientbeskyttelse. Flere forsikringsselskaber sætter transientbeskyttelse som krav indenfor landbruget. Axel Pedersen har stor erfaring indenfor transientbeskyttelse i landbruget.

Kontakt Axel Pedersen 📞  65 31 07 27 – vi rådgiver, laver installationen og servicerer efterfølgende.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 6 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27