Opsætning af netværk og netværksinstallation for private og virksomheder

Opsætning af netværk udføres af professionelle installatører

Her hos Axel Pedersen ApS med afdelinger i Nyborg, Langeskov og Øksendrup tilbyder vi professionel installation af netværksløsninger til din arbejdsplads eller i dit private hjem. Vi dækker hele Fyn, og vi leverer og installerer alle typer netværksinstallationer – fra bredbånd til fibernet og IP telefoni til dine routere – og selvfølgelig trådløst netværk (Wi fi).

 

Netværksinstallation og opsætning af netværk

Hvis internetforbindelsen er nede, så er man på den! I dag er netværksforbindelsen vores rygrad – uden internet, så er vi prisgivet. Vores IT-udstyr og internetforbindelse skal bare fungere, og det er vi eksperter i at sætte op. Vores veluddannede netværksinstallatører kan let og effektivt stå for installation af et optimalt og hurtigt netværk med en optimal forbindelse i lige dit område.

Vi samarbejder med de bedste netværksleverandører, der alle er autoriserede og anerkendte inden for udbud af netværksløsninger og pakker.

Hos Axel Pedersen ApS i Nyborg står vi altid klar til at hjælpe dig, så kontakt os på ☎️ 65 31 07 27

Opsætning af netværk Nyborg
Sikkerhedsløsninger Fyn

Opsætning af netværk med en skræddersyet løsning

Ethvert setup kræver forskellige løsninger. Derfor tager vi udgangspunkt i dine individuelle behov, og de muligheder der forefindes, både i den bygning som netværket skal installeres i, og i de netværksleverandører der leverer internet til dit område.

Vi står for professionel opsætning af netværk i både erhvervsbygninger og i private hjem. Hvad enten det er på en enkelt lokation med en enkelt router, eller det er multinetværk, hvor mange enheder skal bruge en stærk og pålidelig internetforbindelse. Vi kommer ud til dig og sætter netværket op, og sørger for at dit IT-udstyr er tilsluttet korrekt, så det hele fungerer som du ønsker, inden vi kører igen.

 

Hurtigt og stabilt internet er især essentielt for virksomheder

Vi ved hvor vigtigt et lynhurtigt og stabilt netværk er på en arbejdsplads. Netværkshastigheden er alfa og omega for at hele driften kører som den skal. Vi sikrer, at din virksomhed får en både hurtig og sikker internetløsning, og vi går højt op i at levere den bedste service – både med hurtig installation og kabling, men selvfølgelig også med support, hvis noget driller sidenhen.

Hjemmearbejdsplads – opsætning og tilslutning

Mange arbejder hjemmefra, og der skal netværksforbindelsen selvfølgelig også være hurtig og stabil. Her står vi også til rådighed, så du er sikret en professionel installation af dit netværk til din hjemmearbejdsplads. Vi sørger for alt det praktiske med hele opsætningen og tilslutningen, så du er køreklar hurtigt.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud 

Det er uforpligtende at indhente et tilbud på opsætning af netværk – så kontakt os i dag. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere information om de services, som vi tilbyder inden for netværksinstallation og alle andre el-installationsopgaver.

Hos Axel Pedersen ApS i Nyborg står vi altid klar til at hjælpe dig, så kontakt os på ☎️ 65 31 07 27

Vi ser frem til at høre fra dig.

Netværksopsætning hjemmet

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 15 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27