Luft luft varmepumper på Fyn med professionel montering

En luft luft varmepumpe er særdeles velegnet til sommerhuse, helårshuse, mindre kontorlandskaber og udestuer/garager. Vi leverer og monterer luft luft varmepumper på Fyn – kontakt os på 📞 65 31 07 27

Luft luft varmepumper er betydeligt billigere end luft vand varmepumpen. Luft luft varmepumper installeres typisk i det største rum i boligen, da varmen fordeles bedre til de andre rum.

Der er nogle bestemte krav til, hvor udedelen skal installeres: 15 cm fra jorden og 10 cm fra den yderste mur. Det er vigtigt, at udedelen er placeret, således den ikke dækker for lufttilførslen. Indedelen skal altid sættes lidt højere end udedelen, men ellers er det helt op til dig, i hvilken højde den bliver installeret.

En luft til luft varmepumpe cirkulerer luften, hvilket kan nedsætte støvdannelse – det giver dig et sundt og friskt indeklima.

En luft luft varmepumpe kan både køle og varme og kan derfor bruges året rundt.

Skal du have installeret en luft luft varmepumpe i hjemmet eller sommerhuset på Fyn? Så leverer og monterer vi din nye luft luft varmepumpe. Vi har de førende mærker på det danske marked Daikin luft luft varmepumper og Panasonic luft luft varmepumper. 

Kontakt os på 📞 65 31 07 27

 

Varmepumper Fyn - Nyborg

Indeklimaet forbedres væsentligt med en luft luft varmepumpe

Almindelige varmekilder, som radiatorer med vandtilslutning og opvarmning gennem el, giver en tung luft indenfor, da de er ekstremt varme i vintermånederne, hvor det er koldt. Du kan undgå den tunge luft med en luft til luft varmepumpe, fordi denne type af varmekilde varmer den friske luft udefra op til den ønskede temperatur, inden den ventileres videre indenfor. Derudover er de fleste nye modeller udstyret med integrerede partikelfiltre og luftrensere, så alle bakterier og vira bliver holdt ude. Det betyder en konstant strøm af varm frisk luft, og det gavner både humør og energi.

Vi leverer og monterer luft luft varmepumper på Fyn – kontakt os på 📞 65 31 07 27

 

Hvilken luft luft varmepumpe skal du vælge?

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilken luft luft varmepumpe, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi hjælper dig hele vejen og står for rådgivning, salg, montering og service af din nye luft luft varmepumpe på Fyn.

Energieffektiviteten og SCOP-værdier kan være forskellige fra pumpe til pumpe og det kan være svært at finde ud af hvilken varmepumpe du ska vælge. Forskellene er ofte design og funktioner.

Det kommer også an på om det er til et sommerhus elle et hus med el-varme, hvor man gerne vil supplere med en energirigtig løsning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dit sommerhus, hjem eller virksomhed så er du altid velkommen til at kontakte os på 📞 65 31 07 27 eller på mail til mail@axel-pedersen.dk.

 

Nogle af fordelene ved luft luft varmepumper:

✔ En luft luft varmepumpe er hurtigt tjent hjem igen og du kan spare på varmeregningen fremadrettet

✔ Prisen på montering er lav, da denne type ikke skal tilsluttes vandforsyningen

✔ Du får håndværkerfradrag, for den tid vi bruger på montering

✔ Du kan få energitilskud, hvis visse betingelser er opfyldt

Hos Axel Pedersen Nyborg hjælper vi dig med:

✅ At finde en luft luft varmepumpe, som passer til dine behov

✅ Korrekt montering og installation af varmepumpen

✅ Serviceeftersyn på luft luft varmepumpen

✅ Energitilskud og håndværkerfradrag

Vi forhandler luft luft varmepumper af højeste kvalitet fra kendte brands som
Daikin og Panasonic

Varmepumper fra Daikin og Panasonic er nogle af de førende mærker inden for luft luft segmentet. Varmepumperne er pålidelige og effektive, med de nyeste funktioner og teknologier – det sikrer at du får det bedst mulige produkt og ydelse for dine penge!

Daikin luft luft varmepumper

Daikin Varmepumpe

Panasonic luft luft varmepumper

Panasonic varmepumpe

Kan man få tilskud til en luft luft varmepumpe?

Det korte svar er: nej, det kan du ikke. Du kan derimod få håndværkerfradrag på installationsarbejdet, som er op til 25.000,- i 2021. Dette falder til 12.900,- i 2022. Du kan læse meget mere om håndværkerfradrag her.

 

Hvor meget koster en luft luft varmepumpe?

En luft luft varmepumpe pris inkl. montering ligger et sted mellem ca. 6000 ,- helt op til over 30.000,- alt efter model, mærke, funktioner og størrelse. Selve monteringen koster mellem 3000,- til 5000,- alt efter udbyder og installatør.

 

Rådgivning og vejledning

Hos Axel Pedersen Nyborg tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning i varmepumper af vores uddannede installatører. Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på den type luft luft varmepumpe, der passer til dit behov, din bolig og din familie – kontakt os på 📞 65 31 07 27 – vi holder til i Nyborg, men kører på Fyn.

 

Tilbud på luft luft varmepumpe

Spørgsmål eller tvivl? Tag endelig kontakt til os – hos Axel Pedersen i Nyborg er du sikret konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Vi kører ud til både erhvervs- og privatkunder på hele Fyn.

Kontakt os i dag på mail@axel-pedersen.dk eller på 📞 65 31 07 27 – vi ser frem til at høre fra dig og vender hurtigst muligt tilbage til dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 9 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27