IP-telefoni

IP-telefoni – erhvervs telefoni

Hos Axel Pedersen i Nyborg udfører vi installation og rådgivning omkring IP-telefoni.

Man får flere muligheder med IP-telefoni – med IP-telefoni får man en lang række fordele sammenlignet med traditionel fastnettelefoni. Det er både nemmere og billigere at administrere. Det er fx. meget enkelt at redigere antallet af kanaler, så systemet altid kan være opdateret med ændringer i medarbejderstaben. Samtidig kan man vælge netop det telefonanlæg, der dækker virksomhedens behov bedst muligt.

I får kort sagt flere muligheder og færre begrænsninger til en bedre pris.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring IP-telefoni, så ring til os på 65 31 07 27 eller skriv til os mail@axel-pedersen.dk – vi er altid klar til at hjælpe.

IP-telefoni erhverv

Fastnet telefon som IP-Telefoni

Med IP-telefoni kan man få fastnetforbindelse gennem internettet. En IP-telefoni-løsning fungerer i bund og grund som en fastnettelefon, men er en billigere løsning. Det kræver en stabil bredbåndsforbindelse, men ellers foregår det helt, som man er vant til. Man kan endda bruge din gamle fastnettelefon, som vi kobler til en IP-boks, og man kan selvfølgelig beholde sit gamle telefonnummer.

IP og telefoni

Lad os koble jeres IT og telefoni sammen

Axel Pedersen er forhandler af Uni-tels løsninger. Uni-tel dækker hele landet gennem de netværksoperatører og forhandlere, der sælger deres produkter. Uanset hvor I bor, er de tæt på jer og jeres hverdag.

One-Connect fra Uni-tel er rendyrket fleksibilitet. IP-, mobiltelefoni og netadgang skræddersys præcis til jeres behov. Løsningen er med jer på kontoret, hos kunden, i Danmark og i udlandet. Fra den helt enkle IP-løsning til en totalløsning, der binder alle hjørner af jeres kommunikation sammen.

Læs mere om Uni-tel her.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring IP-telefoni, så ring til os på 65 31 07 27 eller skriv til os mail@axel-pedersen.dk – vi er altid klar til at hjælpe.

Lad os koble jeres IT og telefoni sammen

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 15 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27