Daikin luft luft varmepumper i Nyborg på Fyn

Daikin luft luft varmepumper er designet for komfort

Luft luft varmepumperne fra Daikin er intelligente, pålidelige og bæredygtige klimaløsninger til opvarmning, køling og luftrensning i din bolig, hvad enten det er hjemme eller til sommerhuset i Nyborg på Fyn. 

Uanset vejret udenfor, vil du med en varmepumpe i rummet altid opnå optimal komfort.

Daikin luft luft varmepumper vil instinktivt sikre en ideel temperatur, så du og folk omkring dig kan nyde tilværelsen uden at skulle bekymre jer om at skrue op eller ned – og dermed være produktive. Daikins stilfulde, lydsvage varmepumper cirkulerer kølig eller varm luft behageligt rundt.

Luft luft varmepumperne er designet, så de passer ind i enhver indretning og størrelse. Vi leverer og monterer Daikin luft luft varmepumper på Fyn. 

Kontakt os for at et uforpligtende tilbud på Daikin luft luft varmepumper med montering 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk

Daikin luft luft varmepumpe Nyborg Fyn

Fordele ved Daikin luft til luft varmepumper

lydsvag

Stille drift

Lydsvag i drift

bæredygtig

Bæredygtighed

Drives af 80% vedvarende energi

luft

Bedre indeklima

Udstyret med flere filtre mod allergener og lugte

besparelse

Økonomisk og energibesparende

30% mindre energiforbrug

styring

Alsidig styring

Fjernbetjening, app og mulighed for stemmestyring

energieffektivitet

Energimærkning

Op til A+++ i både køling og opvarmning

lydsvag

Stille drift

Lydsvag i drift

bæredygtig

Bæredygtighed

Drives af 80% vedvarende energi

luft

Bedre indeklima

Udstyret med flere filtre mod allergener og lugte

besparelse

Økonomisk og energibesparende

30% mindre energiforbrug

styring

Alsidig styring

Fjernbetjening, app og mulighed for stemmestyring

energieffektivitet

Energimærkning

Op til A+++ i både køling og opvarmning

Vi har rigtig god erfaring med luft luft varmepumper og specielt inden for Daikin. Derfor er det også et brand vi kan stå inde for og som vi anbefaler til vores kunder, da de er nogle af de bedste på markedet man kan få i dag. Vi holder til i Nyborg, men kører til hele Fyn, hvis du er interesseret i en luft luft varmepumpe kan du kontakte os på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk. Vi leverer og monterer luft luft varmepumper på Fyn

 

Intelligente systemer fra Daikin 

Stille drift

Luft luft varmepumperne fra Daikin er udstyret med en speciel ventilator, som optimerer luftstrømmen og har mulighed for, under lave lydniveauer, at skabe en høj energieffektivitet.

Luftkvalitet

Et titanium apatit-filter udløser, ved hjælp af elektroner, nogle kemiske reaktioner med partiklerne i luften og kan herved eliminere generende lugte som eksempelvis tobak.

Pollen og luftrensningsfilter

Pollen og luftrensningsfiltret fanger allergener og giver renere lufttilførsel.

 

Unik varmefunktion fra Daikin 

Varmeboost

Varmepumperne fra Daikin er opvarmer hurtigt din bolig, sommerhus eller lignende. Med gulvmodellen er det muligt at opvarme gulv.

Her hos Axel Pedersen ApS på Fyn ved vi, hvor vigtigt at det er, at en varmepumpe er en solid og besparende investering. Derfor anbefaler vi Daikin, da de har en høj effektivitet, som giver et højt energimærke, hvilket i sidste ende resulterer i et lavere energiforbrug – det er både godt for dig, din familie, jeres økonomi, din bolig og indeklimaet, men som bonus, også godt for miljøet. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk.

 

 

 

Energieffektivitet

Energimærker

Energieffektivitetsniveauet på Daikins modeller er i toppen af markedet med en kølingseffekt (SEER) værdi på op til 8,65 og en opvarmningseffekt (SCOP) værdi på op til 5,10, hvilket resulterer i mærkninger op til A+++.

 

Styring

Fjernbetjening

Som standard medleveres en infrarød fjernbetjening. Indbygget er en række funktioner eksempelvis en ugentlig timer-funktion, så du kan indstille tidsplaner.

Smartphone

Med din smartphone kan du downloade en app og dermed overvåge, styre og tjekke op på temperatur, drift mm. på farten.

Stemmestyring

I de nyeste modeller fra Daikin er det nu muligt at styre dit system ved at fortælle enten Google Assistant eller Amazon Alexa hvad du ønsker, f.eks. rumtemperatur, tilstand, hastighed mm.

Luft luft fra Daikin i Nyborg

Varmepumpe i sommerhus eller hjemmet?

Leder du efter en løsning til et enkelt rum eller et system til hele din bolig eller sommerhus på Fyn. Vi har et bredt udvalg af Daikin luft luft varmepumper, så du altid kan finde en luft luft varmepumpe model, der passer til dig og dine behov – vi hjælper dig i mål med den helt rigtige løsning ift. dimensioner og det mest optimale.

Produkterne fra Daikin er således et sikkert valg, hvis du søger en fleksibel løsning af højeste kvalitet til såvel opvarmning som køling – uanset det er til dit hjem, sommerhus eller garagen.

Vi hjælper dig med rådgivning til hvilken model, der passer til dit netop behov – ganske uforpligtende. Efterfølgende står vi også med glæde for salg, levering, montering, installation og service af din nye Daikin varmepumpe. Vi holder til i Nyborg og du kan kontakt os på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk eller ved at udfylde formularen forneden – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 8 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27