Elektriker Axel Pedersen El ApS i Nyborg | Fyn

Hos Axel Pedersen El ApS el-installatør i Nyborg på Fyn servicerer vi både private, landbrugs- og industrikunder, og vi har serviceaftaler med flere offentlige institutioner.

Vi udfører blandt andet el- og serviceeftersyn, ny-installationer og reparationer inden for el-faget. Vores dygtige elektrikere og elinstallatører arbejder med alle typer af el-installationer, og vi har stort fokus på miljørigtige el- og varmeløsninger med energioptimering.

Kontakt din lokale elektriker på Østfyn på ☎️  65 31 07 27 vi giver gerne et uforpligtende tilbud.  

 

Lidt om, hvordan det er at arbejde her:

Ligesom vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, går vi ikke på kompromis med vores værdier. Vi vil tiltrække de dygtigste i branchen, og det kan vi kun, fordi vi har skabt en arbejdsplads, der tager højde for den enkelte medarbejder og gør dét at gå på arbejde til en fornøjelse.

Selvom vi er i en mandsdomineret branche, tør vi godt at sige, at vi lægger stor vægt på de bløde værdier. Vi tager hånd om dig, hvis der skulle opstå problemer – både fysisk og mentalt. Som eksempel har vi både en fysioterapeut og en stress coach tilknyttet virksomheden – og vi har naturligvis en fuld sundhedsforsikring.

Thomas Nielsen overtog virksomheden ved årsskiftet og er i gang med at modernisere og videreudvikle forretningen. I den forbindelse har vi løbende brug for flere folk. Så selvom vi er en virksomhed med mere end 50 års erfaring, er vi alt andet end gammeldags, når det kommer til ledelse og medarbejderpleje. Vi gør ikke tingene som alle andre, og det er vi stolte af. Hele holdet.

Vi ser os nemlig som et hold. Et fællesskab.

Elektriker Fyn | Nyborg

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores el-familie?

Så send os en e-mail til tn@axel-pedersen.dk eller ring til os på tlf: 30 50 75 76.

Vi kan altid bruge nye, dygtige folk som dig. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du sidder f.eks. arbejder i et andet firma, men føler, at du er ved at gå i stå – eller bare godt kunne tænke dig at prøve noget nyt.

Som elektriker kører vi ud fra Nyborg til hele Fyn – bl.a. til Kerteminde, Ullerslev og Ørbæk.

Elektriker i Nyborg

Specialuddannede elinstallatører med brede kompetencer

Axel Pedersen El ApS har over 50 års erfaring med autoriseret elinstallation, og er et moderne og kvalitetsbevidst elektriker-firma. Virksomheden drives i dag af ejer Thomas R. Nielsen som overtog virksomheden d. 01.01.2021 efter at have været en del af virksomheden i 11 år – først som projektleder, senere som overmontør og i de seneste to år som medejer. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Nyborg, med to tilknyttede afdelinger i Langeskov og Øxendrup. Axel Pedersen El ApS beskæftiger 22 veluddannede elektrikere og elinstallatører. I Nyborg finder du desuden vores velassorterede el-butik med salg af belysning og el-artikler, og et værksted til større og mindre reparationer inden for mekanik, hvidevarer og automation.

 

Som lokal elektriker tilbyder vi bl.a. kompetencer inden for:

  • Almindelig el-installation og reparation (bl.a. hvidevarer, belysning, varme mv.)
  • Lys- og kraftinstallation
  • Storkøkken-service
  • Varmepumpe–installation og -service
  • Ventilationsanlæg og klimaanlæg
  • Solceller – installation, rådgivning og reparation
  • Vandbehandlingsanlæg
  • Alarm-systemer – TV- og video-overvågning, adgangskontrol
  • Automation/automatik

Vores elektrikere har stor ekspertise i lys- og kraftinstallationer

Vores fagligt kompetente elinstallatører har mange års erfaring med lys- og kraftinstallation. Vi tilbyder altid vores kunder de bedste og mest energieffektive el-løsninger, også inden for belysningsstyring eller varmestyring. Axel Pedersens elektrikere har en stor kundekreds, der bl.a. inkluderer industrivirksomheder, private, restauranter, storkøkkener og landbrugskunder.

 

Vi er specialister i installation af varmepumper

Vores specialuddannede installatører har mange års erfaring med installation og montering af varmepumpe-systemer. Vi sætter især mange luft til luft varmepumper op hos private, men vi er også klædt på til at installere større pumpesystemer for erhvervs- og industrivirksomheder.

Hos Axel Pedersen El ApS er du garanteret god kvalitet

Vi går op i at levere til aftalt pris og til aftalt tid, og vores dygtige el-installatører er alle klædt på til at sørge for, at du får den bedste løsning.

Som en større el-virksomhed, kan vi dække alle opgaver inden for elinstallation – uanset om det er en lille opgave som at udskifte en stikkontakt, eller om det er en entreprise-opgave inden for nybyggeri eller en specialløsning.

Når det handler om el-opgaver, er Axel Pedersen El ApS klar til at hjælpe og rådgive, og vi har elektriker-afdelinger i Nyborg, Langeskov og Øxendrup.

Elektriker på Fyn

Butik med hvidevarer, belysningsartikler og el-salg

I vores el-butik på Bøjdenvej 72 i Nyborg, kan du finde et stort sortiment af hårde hvidevarer, belysning og el-artikler. Vores kompetente butikspersonale står altid klar til at hjælpe og rådgive.

 

Butikkens åbningstider:

Mandag til fredag 10.00-17.00

EL-salg Nyborg
Elektriker Østfyn

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 9 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27