Om elektriker Axel Pedersen El ApS i Nyborg, Langeskov og Øxendrup

Hos Axel Pedersen El ApS aut. elinstallatør i Nyborg, Langeskov og Øxendrup servicerer vi både private, landbrugs- og industrikunder, og vi har serviceaftaler med flere offentlige institutioner. Vi udfører blandt andet el- og serviceeftersyn, ny-installationer og reparationer inden for el-faget. Vores dygtige elektrikere og elinstallatører arbejder med alle typer af el-installationer, og vi har stort fokus på miljørigtige el- og varmeløsninger med energioptimering.

 

Specialuddannede elinstallatører med brede kompetencer

Axel Pedersen El ApS har over 50 års erfaring med autoriseret elinstallation, og er et moderne og kvalitetsbevidst elektriker-firma. Virksomheden drives i dag af ejer Thomas R. Nielsen som overtog virksomheden d. 01.01.2021 efter at have været en del af virksomheden i 11 år – først som projektleder, senere som overmontør og i de seneste to år som medejer. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Nyborg, med to tilknyttede afdelinger i Langeskov og Øxendrup. Axel Pedersen El ApS beskæftiger 22 veluddannede elektrikere og elinstallatører. I Nyborg finder du desuden vores velassorterede el-butik med salg af belysning og el-artikler, og et værksted til større og mindre reparationer inden for mekanik, hvidevarer og automation.

Ejer-Axel-Pedersen_Elektriker_Nyborg

Vi tilbyder bl.a. kompetencer inden for:

  • Almindelig el-installation og reparation (bl.a. hvidevarer, belysning, varme mv.)
  • Lys- og kraftinstallation
  • Storkøkken-service
  • Varmepumpe–installation og -service
  • Ventilationsanlæg og klimaanlæg
  • Solceller – installation, rådgivning og reparation
  • Vandbehandlingsanlæg
  • Alarm-systemer – TV- og video-overvågning, adgangskontrol
  • Automation/automatik

Og vi kører ud på hele den østlige del af Fyn – bl.a. til Kerteminde, Ullerslev og Ørbæk.

 

Vores elektrikere har stor ekspertise i lys- og kraftinstallationer

Vores fagligt kompetente elinstallatører har mange års erfaring med lys- og kraftinstallation. Vi tilbyder altid vores kunder de bedste og mest energieffektive el-løsninger, også inden for belysningsstyring eller varmestyring. Axel Pedersens elektrikere har en stor kundekreds, der bl.a. inkluderer industrivirksomheder, private, restauranter, storkøkkener og landbrugskunder.

 

Vi er specialister i installation af varmepumper

Vores specialuddannede installatører har mange års erfaring med installation og montering af varmepumpe-systemer. Vi sætter især mange luft til luft varmepumper op hos private, men vi er også klædt på til at installere større pumpesystemer for erhvervs- og industrivirksomheder.

 

Hos Axel Pedersen El ApS er du garanteret god kvalitet

Vi går op i at levere til aftalt pris og til aftalt tid, og vores dygtige el-installatører er alle klædt på til at sørge for, at du får den bedste løsning. Som en større el-virksomhed, kan vi dække alle opgaver inden for elinstallation – uanset om det er en lille opgave som at udskifte en stikkontakt, eller om det er en entreprise-opgave inden for nybyggeri eller en specialløsning. Når det handler om el-opgaver, er Axel Pedersen El ApS klar til at hjælpe og rådgive, og vi har elektriker-afdelinger i Nyborg, Langeskov og Øxendrup.

 

Butik med hvidevarer, belysningsartikler og el-salg

I vores el-butik på Bøjdenvej 72 i Nyborg, kan du finde et stort sortiment af hårde hvidevarer, belysning og el-artikler. Vores kompetente butikspersonale står altid klar til at hjælpe og rådgive.

 

Åbningstider:

Mandag til fredag 10.00-17.00