El-entreprise

El-entreprise

Axel Pedersen El udfører installationsentrepriser i samarbejde med hoved- eller totalentreprenører. Vi tilbyder el-installationer ved tekniske entrepriser, samt udvidelser, renoveringer og el-entrepriser. Vi udfører forskellige el opgaver, fra almindelig lys og kraft installationer til automatiske anlæg og større IT installationer, netværkinstallationer m.v.

Hos os møder man erfarne projektledere og kompetente montører, der sørger for at få opgaverne på byggepladsen løst i dagligdagen. Vores erfarne og professionelle projektledere sørger for at alle forventninger er afstemt fra starten, og løbende når udfordringer opstår, de overholde tidsplaner og budgetter, mens vores montører udfører installationerne håndværksmæssigt korrekt.

Vi sørger for løbende at oparbejde ekspertise og viden, ved at uddanne vores medarbejdere på alle niveauer.

Brug Axel Pedersen El som samarbejdspartner på ny-, til- og ombygningsprojekter

Er du bygherre eller entreprenør på et byggeprojekt, kan vi hjælpe gennem alle faser af projektet fra skitsering og planlægning af alle elektriske installationer og kabelføring over installation og til endelig ibrugtagning og efterfølgende service.

Ring til os på 65 31 07 27 eller på mail@axel-pedersen.dk for at høre mere om mulighederne for samarbejde.

 

El – installatører over hele landet

Når du vælger os, får du det bedste fra to verdener. Du får fordelen ved at vælge en el-installatør fra et landsdækkende netværk, der kan trække på kompetente kollegaer i hele landet. Og trygheden ved at vælge en lokal forankret el-installatør, du kan se i øjnene, når I mødes på gaden.

 

Ingen panik – el-vagt 24/7 året rundt

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores el-vagt. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende.

 

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 15 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27