Varmepumper Fyn – Nyborg

Varmepumper Fyn

Er du på udkig efter en prisbillig energiløsning til din private bolig, sommerhuset eller i virksomheden på Fyn? Med fremtidens fokus på grøn energi, giver det meget mening at investere i en varmepumpe. Hos Axel Pedersen ApS i Nyborg på Fyn er vi eksperter indenfor varmepumper Fyn.

Vores autoriserede KMO-montører har opbygget stor erfaring i at levere og montere effektive varmepumpe-løsninger både til private og erhverv. Uanset om det drejer sig om montering af varmepumper i private boliger, eller om det handler om installation af større anlæg til erhverv og industri, så kan vi håndtere det hele.

Hos Axel Pedersen ApS i Nyborg på Fyn står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye varmepumpe på Fyn. Kontakt os på ☎️ 65 31 07 27

 

Varmepumper Fyn - Nyborg

De tre typer af varmepumper

Der findes 3 slags varmepumper:

  • Luft til luft varmepumper
  • Luft til vand varmepumper
  • Jordvarmepumper

Alt efter dit behov rådgiver vi dig til at vælge den mest optimale varmepumpe til dit behov og dit projekt.

Hvis du skal udskifte gas, olie- eller pillefyret, vil en luft til vand varmepumpe eller jordvarmepumpe være et godt valg.

Skal du have en alternativ energiløsning, som skal være et supplement til en eksisterende varmeløsning – vil en luft til luft varmepumpe sandsynligvis være den investering, du skal foretage.

Investerer du i en varmepumpe, får du en billig og effektiv energiløsning, som kræver et minimum af vedligehold som fx olie- eller gasfyr. En varmepumpe omdanner luften udenfor til varme indenfor og du skal ikke fylde brændsel på en varmepumpe, som ved et olie- eller pillefyr.

Hos Axel Pedersen ApS i Nyborg  på Fyn står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye luft luft varmepumpe på Fyn. Kontakt os på ☎️ 65 31 07 27 så hjælper vi dig med at vælge den helt rigtige varmepumpe til dit behov i både sommerhuset, hjemmet, værkstedet eller virksomheden.

Hos Axel Pedersen Nyborg hjælper vi dig med:

✅ At finde en luft luft varmepumpe, som passer til dine behov

✅ Korrekt montering og installation af varmepumpen

✅ Serviceeftersyn på luft luft varmepumpen

✅ Energitilskud og håndværkerfradrag

Vi forhandler luft luft varmepumper Fyn af højeste kvalitet fra kendte brands som
Daikin og Panasonic

Varmepumper fra Daikin og Panasonic er nogle af de førende mærker inden for luft luft segmentet. Varmepumperne er pålidelige og effektive, med de nyeste funktioner og teknologier – det sikrer at du får det bedst mulige produkt og ydelse for dine penge!

Daikin luft luft varmepumper

Daikin Varmepumpe

Panasonic luft luft varmepumper

Panasonic varmepumpe

Vores medarbejdere er autoriseret KMO-montør, el-installatør og kølemontør

Hos Axel Pedersen ApS i Nyborg på Fyn monterer vi alle typer af varmepumper både til private og til store og små virksomheder.

Det kræver en autoriseret installatør at installere en varmepumpe og vi har et team af flere autoriserede KMO-montører, der har stor erfaring med varmepumper. Vi udfører nye installationer, servicetjek og helt almindelige reparationer af varmepumper.

 
Vi hjælper dig med:
  • Rådgivning ifht valg af varmepumpe, så du får hvad du har behov for
  • Autoriseret montering og installation af varmepumper
  • Tilbud på lovpligtigt servicetjek og eftersyn/vedligehold af varmepumper
  • Reparation og fejlfinding på varmepumper
  • Ansøgning om håndværkerfradrag (tag kontakt inden du køber en varmepumpe! Der er nemlig særlige regler, og vi kan guide dig, så du får det meste ud af fradragsordningen)

 

Hvilken varmepumpe er bedst?

De mest kendte og populære varmepumper er luft til luft, luft til vand og jordvarmepumper / jordvarmeanlæg. Valg af den bedste varmepumpe er altid afhængigt af både bygningens dimensioner, men selvfølgelig også baseret på behovet.

Luft til luft varmepumpe med montering

En luft til luft varmepumpe er meget populær i parcelhuse og sommerhuse, fordi installationen og varmepumpen er billig, og fordi det er ikke nødvendigt med et varmesystem, der er koblet til vand. Denne varmepumpetype bruges ofte som supplement til andre opvarmningskilder.

Pris for en luft til luft varmepumpe inkl. installation er i omegnen af 15.000-20.000 kr. – det gælder for et standard parcel- eller sommerhus.

Det tager kun kort tid for Axel Pedersens KMO-montører at montere en luft til luft varmepumpe. Skal pumpen opvarme mange rum over et stort areal, kan luft til luft varmepumpen enten være et supplement til en eksisterende opvarmningskilde eller du kan overveje at få installeret 2 pumper.

Kontakt os på ☎️ 65 31 07 27 og få et uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe med montering på Fyn.

luft til luft varmepumpe østfyn - Fyn

Montering af luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe har både en udedel og en indedel, som skal monteres. Vi monterer som regel udedelen min. 15 centimeter fra jordniveau, og ca. 10 centimeter væk fra ydermuren.

Indedelen installeres oftest i det største rum i bygningen, fx stuen (hvis det er en privatbolig). På den måde fås den bedste varmefordeling til de andre værelser. Vi kører fra Nyborg på Fyn til hele Fyn for at monterer varmepumper.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på varmepumper

Du er velkommen til at få et tilbud på en varmepumpe inklusiv montering, og vores KMO-montører står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Vi kan vurdere forholdene, så vi finder den bedste varmepumpeløsning til dig på Fyn.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 3 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27