Panasonic luft luft varmepumper Nyborg – Fyn

Panasonic har exceptionel ydeevne og pålidelighed

En luft luft varmepumpe fra Panasonic egner sig særdeles til mindre 1-plans-huse, sommerhuse, garager, eller som supplement til større ejendomme. Varmepumperne er udviklet til at opfylde næsten alle behov til alle boligtyper. Vi leverer og monterer Panasonic luft luft varmepumper på Fyn 📞 65 31 07 27

Panasonic luft luft varmepumpers avancerede luftrensningssystem sikrer hurtig opvarmning af hjemmet i koldt vejr, men kan også nedkøle i de varme sommermåneder og det giver et behageligt indeklima hele året rundt. Luftcirkulationen i en varmepumpe er også med til at mindske fugt og støv i boliger, som kan stå hen i perioder, som f.eks. fritids-, koloni- og sommerhuse.

 

Kontakt os for at et uforpligtende tilbud i dag på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk.

Luft luft varmepumpe Nyborg - Fyn

Fordele ved Panasonic luft til luft varmepumper

R32

R32

R32 er langt mere miljøvenlig end kølemidlet R410A

bæredygtig

Bæredygtighed

Drives af 80% vedvarende energi

luft

Bedre indeklima

Kan fjerne allergener og lugte

besparelse

Økonomisk og energibesparende

30% mindre energiforbrug

styring

Mangfoldig styring

Fjernbetjening og mulighed for WiFi- og stemmestyring

energieffektivitet

Energimærkning

Op til A+++ 

R32

R32

R32 er langt mere miljøvenlig end kølemidlet R410A

bæredygtig

Bæredygtighed

Drives af 80% vedvarende energi

luft

Bedre indeklima

Kan fjerne allergener og lugte

besparelse

Økonomisk og energibesparende

30% mindre energiforbrug

styring

Mangfoldig styring

Fjernbetjening og mulighed for WiFi- og stemmestyring

energieffektivitet

Energimærkning

Op til A+++

Panasonic luft luft varmepumper Nyborg
Luft luft varmepumper wifi fyn

Vi har god erfaring med luft luft varmepumper fra Panasonic med montering på Fyn. Som et af de største mærker inden for varmepumper, er det også et brand vi kan stå inde for og som vi ofte anbefaler til vores kunder, da de er nogle af de bedste på markedet ift. pris og ydeevne. Vi holder til i Nyborg, men kører på Fyn og leverer og monterer Panasonic luft luft varmepumper.  Kontakt os på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk, for et uforpligtende tilbud.

 

Teknologier

Inverter

Varmepumperne fra Panasonic er udstyret med deres helt egen Inverter-teknologi, som optimerer luftstrømmen og holder temperaturen i din bolig konstant, uden udsving.

Luftkvalitet

Med nanoe™ X yder varmepumpen mere og giver dermed bedre indeklima.

Styring

Tag styringen af din enhed med enten den infrarøde kontroller eller gennem din smartphone via Panasonic Comfort Cloud App’en. Som noget nyt kan de nyeste modeller styres med stemmen .

Her hos Axel Pedersen ApS i Nyborg ved vi, hvor vigtigt at det er, at en varmepumpe er en god og besparende investering. Derfor anbefaler vi Panasonic luft luft varmepumper, da de har en høj effektivitet, som giver et højt energimærke, hvilket i sidste ende resulterer i et lavere energiforbrug – det er både godt for dig, din økonomi, din bolig og indeklimaet. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk.

 

 

Energieffektivitet

Energimærker

Energieffektivitetsniveauet er i toppen af markedet med op til A+++ i mærkning.

 

Design

Enkelhed

Designet er simpelt og elegant, hvilket passer i tråd med de nordiske standarder inden for interiør.

Linjer og farver

Panasonics varmepumper er behagelige at se på med deres lige linjer og bløde kanter. De passer og blender ind i et hvert rum, uden at forstyrre. Alle modeller kommer i smukke hvide farver i mat eller sølv finish.

Panasonic luft luft varmepumpe Nyborg

Panasonic luft luft varmepumpe til dit sommerhus eller dit hjem?

Leder du efter en løsning til et enkelt rum eller et system til hele din bolig eller sommerhus på Fyn? Vi har et bredt udvalg af Panasonic kvalitetsprodukter og modeller, som er optimeret ift. boligstørrelse og funktion, så du kan altid finde en model, der passer til dig og dine behov – vi hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige varmepumpe til dit sommerhus eller hjem på Fyn. 

Vi hjælper dig med rådgivning til hvilken model, der passer til netop dine behov –  uforpligtende. Og er der et ønske om det, står vi også for salg, levering, montering, installation og service af din nye varmepumpe. Vi har hjemme i Nyborg, men kører til det meste af Fyn. Du er velkommen til at kontakte os på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk eller ved at udfylde formularen forneden – vi vender tilbage til dig snarest muligt.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 1 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27