Sikkerhedsløsninger til alle på Fyn – det handler om tryghed

Sikkerhedsløsning af Axel Pedersen ApS i Nyborg, Fyn

Få en sikkerhedsløsning du kan stole på. Hver dag.

Hvor godt er dit hjem eller din virksomhed sikret mod tyveri? Og hvilke foranstaltninger har du truffet for at sikre imod brand og vandskade? Det er måske nu, du skal overveje en sikkerhedsløsning – inden uheldet er ude.

Vi er specialister i sikkerhedsløsninger til både private, landbrug, virksomheder og offentlige institutioner på Fyn. Du kan bruge os som du vil; som totalleverandør til en komplet sikkerhedsløsning eller som installatør af et enkelt sikkerhedsprodukt.

Kontakt din lokale elektriker på Fyn på ☎️  65 31 07 27 – vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 

Sikring imod tyveri, brand og vandskader på Fyn

Vi tilbyder dig mange forskellige typer af sikkerhedsløsninger på Fyn – lige fra sikring imod ubundne gæster til sikring imod skader som brand eller vand.

For os handler sikkerhedsløsninger ikke kun om at beskytte sig mod indbrud – men også om sikring imod skader.

 

Vi tager hånd om din sikkerhedsløsning

Når du vælger os til din sikkerhedsløsning, betyder det, at vi tager hånd om hele processen med at få din sikkerhedsløsning på plads. Fra rådgivning og udvikling af sikkerhedsløsning til montering og service på Fyn.

Vi sikrer dit hjem imod alt lige fra ubundne gæster til sikring imod skader som brand eller vand.

Installation af tyverialarmer og videoovervågning på Fyn

Vi er en del af en landsdækkende kæde af rådgivende el-installatører. Vi råder over en stor stab af specialister med mange års erfaring inden for installation, overvågning og servicering af tyverialarmer, alarmsystemer og videoovervågning på Fyn.

Vi kan blandt andet udvikle sikkerhedsløsninger, der sikrer dit hjem eller din virksomhed mod tyveri, brand og vandskade – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Hvis der sker noget, vil du eller en alarmcentral straks blive alarmeret. Det gælder selvfølgelig også alarmering i forbindelse med tyveri, brand og vandskade. Alt er nemt at administrere, og alle installationerne er trådløse.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 9 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27