El-installatør

Vi er professionelle og uddannede el-montører, elektrikere og el-installatører på Fyn

Hos Axel Pedersen i Nyborg på Østfyn får du en professionel elektriker. Du får mange fordele ved at vælge os til dine el-opgaver. Men du får frem for alt faglighed og adgang til et landsdækkende netværk af el-kompetencer på Fyn. Kontakt din lokale elektriker på Fyn på ☎️ 65 31 07 27 vi står altid klar til at hjælpe dig. Som elektrikere på Fyn har vi døgnservice og rykker ud, når du har brug for det – uanset om det er i sommerhuset, virksomheden eller hjemmet. 

 

Eksperter inden for alle typer af el-installation

Vi råder over en stab af uddannede elektrikere. De fleste med mange års erfaring og mange el-løsninger bag sig. Tilsammen dækker vi en lang række kompetencer, der betyder, at vi er eksperter i el-installationer og relaterede opgaver af enhver art. Vores elektrikere dækker som udgangspunkt Østfyn – men vi kører på hele Fyn, hvis der er behov for det – også om natten ☎️ 65 31 07 27 

 

Vi hjælper bl.a. private, virksomheder og offentlige institutioner med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer

 

Autoriserede elektrikere og el-installatører

Hos Axel Pedersen på Fyn får du sikkerhed for, at alle el- og energiinstallationer er udført korrekt. Det gælder både i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Vi er autoriserede el-installatører. Det har vi sikkerhedsstyrelsens stempel på.

El-installatør Fyn

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 10 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27