Udlejning af køle/fryseskabe
og lyskæder

Mangler du et køle/fryseskab til din fest?

Vi kender alle det med at køleskabet hurtigt bliver for lille, når vi står og skal holde en større fest derhjemme. Ingen gider varme drikkevarer, så vi giver nu mulighed for, at man kan leje et køle/fryseskab til anledningen.

Lad Axel Pedersen ApS hjælpe dig, så du kan få kolde drikkevarer til din fest. Ønsker du selv at afhente køle/fryseskabet skal du være velkommen, men vi leverer selvfølgelig også, og vi kører ikke før det hele er tilsluttet.

Vil du høre mere om hvilke køle/fryseskabe vi udlejer, så kan du kontakte os i dag på  mail@axel-pedersen.dk  eller på ☎ 65 31 07 27 – vi ser frem til at høre fra dig!

 

lyskæder-nyborg

 

Lyskæder til dit event 

Står du og mangler lyskæder til dit event, så er du kommet til det rette sted. Vi udlejer lyskæder i mange forskellige længder- kæderne kan udlejes med både kulørte og klare pærer.

Hvad end du mangler lyskæder til din sommerfest, bryllupsfest eller til æresporten, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige match.

Lyskæder kan være prikken over i’et til en sommerfest, hvor lyskæderne kan være med til at skabe hygge og give lys til langt ud på de små timer.

Vi har et stort udvalg i lyskæder, så kontakt os i dag på  mail@axel-pedersen.dk  eller på ☎ 65 31 07 27 – så finder vi den helt rigtige lyskæde til dit event.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi er din pålidelige partner, når du mangler udstyr til din fest. Hvad enten du mangler et køle/fryseskab til kolde drikkevarer eller lyskæder til at skabe den helt rigtige stemning, så står vi klar til at hjælpe dig.

Alle vores produkter kan afhentes i Nyborg, men vi er selvfølgelig også behjælpelige med at leverer og tilslutte, hvis dette ønskes.

Få et godt tilbud på et køle/fryseskab eller lyskæder til din fest – kontakt os i dag på mail@axel-pedersen.dk eller på ☎ 65 31 07 27  – vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 7 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27