Sikring af hjemmet med alarmsystemer

I 2019 blev der anmeldt 24.553 indbrud i danske hjem og på trods af, at det er det laveste tal i 30 år, er det stadig en ubehagelig oplevelse for de fleste familier.

Hos Axel Pedersen ApS i Nyborg, Fyn hjælper vi med tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning, som passer til netop dit hjem og dine behov. Vi kører fra Nyborg på Fyn til både Sjælland og Jylland, helt fra Gentofte til Randers.

Kontakt os på 📞 65 31 07 27 eller skriv til os på 📧 mail@axel-pedersen.dk

 

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er desværre det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Men der er meget man selv kan gøre – det gælder både i forhold til udendørsbelysning, men også i forhold til alarmsystemer og overvågning.

indbrud gennem vindue uden skalsikring

Det er derfor en fordel at bruge din lokale elektriker i Nyborg til at hjælpe dig med sikring af dit hjem. Hos Axel Pedersen ApS hjælper vi med både udendørsbelysning samt opsætning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. Mange alarmsystemer tilbyder mulighed for at kunne styres via en app og det hjælper vi dig selvfølgelig med inden vi kører, så du kan styre det fuldstændig på egen hånd.

 

Hvornår sker indbruddene?

Antallet af indbrud er faldende i Danmark, men det er stadig i årets sidste måneder, at antallet af indbrud er højest. Det er desværre en tilbagevendende tendens, der hænger sammen med, at indbrudstyvene især opererer omkring tiden op til og efter julen.

indbrud om natten med koben

Antallet af indbrud er relativt højt i de perioder, hvor folk typisk ikke befinder sig hjemme (ferier) og samtidig er det en væsentligt højere i de mørkere måneder af året. Mørke er attraktivt for tyvene, fordi det er nemmere for dem at skjule sig for naboer og fordi det er nemt at tyde om nogen er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞 65 31 07 27 eller 📧 mail@axel-pedersen.dk

 

 

Indbrud i villaer

Villaer er stadig indbrudstyvens foretrukne type af bolig. I 2018 blev 75% af alle indbrud i Danmark begået i villahuse, på trods af at de kun udgør 58% af alle danske husstande.

Det er der flere grunde til – risikoen for at blive opdaget er relativ lille, da der er større afstand mellem naboer og samtidig har tyven ofte mulighed for gemme sig i hække eller hegn og kan derfra komme forholdsvis nemt væk ved flugtveje som terrasse- eller kælderdøre.

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give ekstra tryghed og komfort, at slå alarmen til om natten, mens man sover. Der findes forskellige systemer af alarmer, der har indbygget denne mulighed – det kan både være sensorer, man aktiverer om natten eller skalsikring af hjemmet.

At skalsikre et hus betyder egentlig, at man får installeret kontakter på døre og vinduer og hvis de bliver brudt, går alarmen i gang.

Vi har erfaring med skalsikring samt montering af alarmsystemer – ring til os på 📞 65 31 07 27 eller skriv til os på 📧 mail@axel-pedersen.dk, så finder vi et godt tilbud tilpasset dig, dit hjem og din familie.

Indbrud – og hvad så?

Når først man har haft indbrud en gang, vil man selvfølelig helst undgå at det sker igen. Og selvom det i gennemsnit “kun” er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af året, så er risikoen for indbrud i samme hus 5 gange højere end i alle andre boliger.

Samtidig øges risikoen desværre også for at nabohusene oplever indbrud.

 

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

Vil du og din familie undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen, så kan vi hos Axel Pedersen ApS hjælpe jer.

Vi har erfaring med sikring, herunder alarmsystemer og overvågning. Vi ved at der findes løsninger på markedet i dag, hvor man selv kan stå for monteringen, men vores anbefaling er at det altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det. Det handler netop meget om vinklerne, ikke at overse blindvinkler og korrekt opsætning af alarmen for at det hele spiller.

Hos Axel Pedersen ApS kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 65 31 07 27 eller 📧 mail@axel-pedersen.dk

smadret vindue
Styr overvågning og alarm gennem app

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier sker det at det er børnene, der kommer hjem til huset før alle andre. Her skal det være nemt at tilslutte og deaktivere alarmen. Derfor har mange alarmsystemer både fjernbetjening samt app og chip som gør, at børnene med lethed selv kan slå alarmen fra eller til efter behov.

 

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan man som forælder få en besked eller notifikation, når der er aktivitet ved døren og/eller når alarmen slås fra og til. Du kan som forælder vide om børnene er kommet sikkert hjem og dermed også være sikker på at der ikke har været nogen i forvejen.

 

Kontakt os i dag på 📞 65 31 07 27 eller skriv en mail 📧 mail@axel-pedersen.dk og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 1 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27