Installation af WiFi på Svendborg Sygehus

Axel Pedersen ApS har gennem flere år haft et tæt samarbejde med Svendborg Sygehus, hvilket har betydet, at vi har stået for flere store energirenoveringsprojekter på sygehuset. Hos Axel Pedersen ApS varetog vi blandt andet energioptimeringen belysningen på Svendborg Sygehus, hvor der blev udskiftet gamle lysarmaturer, og opsat over 4000 nye LED armaturer med sensorstyring.

Den seneste opgave var dog en fornyelse af det samlede Patientnetværk (WiFi), således at alle patient på hele sygehuset havde adgang til et nyere og stærkere patientnetværk. Opgaven indeholdt udskiftning af tidligere access points, samt opsætning af mange nye, da det tidligere patientnetværk ikke dækkede hele sygehuset.

Axel Pedersen er autoriseret el-installatør i Nyborg og udfører el-service og el-entreprise i Langeskov og Øxendrup og resten af Fyn. Kontakt os på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk hvis du har en el-opgave, der skal løses af en faglig dygtig el-installatør.

Med 15 afdelinger, sengepladser til over 230 patienter og ca. 179.000 ambulante patienter om året havde Svendborg Sygehus brug for et omfattende netværk med mange access points. Vi er hos Axel Pedersen ApS glade for at kunne have ydet denne service til Svendborg Sygehus, og således sørger for, at alle patienter har adgang til det nye patientnetværk.