Totalentreprise i privat hjem

Fra enkelt belysningsopgave til totalentreprise

Vi skulle montere SG spots i et hus, der var under renovering og kunden var så glad for resultatet, at han bestilte os til en gennemgribende udskiftning af alle el-installationer.

Axel Pedersen er autoriseret el-installatør i Nyborg og dækker Langeskov og Øxendrup og resten af Fyn. Kontakt os på 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk hvis du har en el-opgave, der skal løses af en faglig dygtig el-installatør.

Vi er eksperter i installation af belysning, som er med til at skabe bedre trivsel og stemning.

belysning køkken Nyborg
belysning spisebord Nyborg
Vægbelysning Nyborg
trappebelysning Nyborg

Stor opgave fra meget tilfreds kunde

Den oprindelige opgave var at montere eksklusive SG spots – energibesparende LED spots – i køkken/alrum, på trappe og som udendørs belysning. Efter endt montering, var kunden så tilfreds at han bestilte os til en større opgave: Montering af IHC.

IHC betyder ”Intelligent House Concept”. Måske har du hørt om IHC-systemer i forbindelse med el-installation? IHC er især relevant ifbm nybyg eller husrenovering og er et moderne produkt fra Lauritz Knudsen.

Når man taler om IHC, er det også relevant at nævne IBI, som betyder Intelligente Bygnings Installationer.

 

Et IBI anlæg kommunikerer mellem alle trykkontakter, sensorer og følere til alle stikkontakter og lampesteder. IBI er et nutidigt alternativ til traditionelle el-installationer, som flertallet kender med almindelige stikkontakter.

I en traditionel el-installation går et signal fra x til Y via fysiske ledninger. I et moderne IHC-system, kommer signalet fra X til en programmeret controller, som sender signalet videre til Y. Du har via controlleren mulighed for at bestemme hvad der skal ske med el-signaler fra trykknapper og sensorer til lampesteder og stikkontakter.

Hvordan de enkelte el-installationer skal virke programmeres i IHC-controlleren. IHC er netop en intelligent el-installation og kan installeres i både private, mindre boliger og i store virksomheder.

Skal du til at renovere eller bygge nyt hus? Kontakt os på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk – så tager vi en snak om hvad vi som professionelle el-installatører kan gøre for dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 4 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27