Installation og montering af 33 nye ladestandere på Nyborg Sygehus

Nyborg Sygehus var klar til at foretage en stor investering i fremtiden, ved at opsætte intet mindre end 33 nye ladestandere til el-biler på deres område. Her blev Axel Pedersen ApS en vigtig medspiller, i installationen og montering af de mange ladestandere.

Axel Peder har gennem mere end 10 år haft et tæt samarbejde med Nyborg Sygehus, og installationen og montering af 33 ladestandere var derfor en naturlig forlængelse af deres samarbejde.

Udover selve monteringen og installationen af de 33 nye ladestander skulle der også opsættes nye transformerstationer, da den gamle transformerstation ikke kunne klare den nye belastning fra et så stort antal ladestandere.

Samtidig var Axel Pedersen også behjælpelige med at klargøre installationerne til fremtidige ladestandere, således at Nyborg Sygehus let kan udvide antallet af ladestandere, når behovet opstår.

Ud af de 33 nye ladestandere er 25 lokaliseret i den p-kælder, som Nyborg Sygehus råder over.

Axel Pedersen er autoriseret el-installatør i Nyborg og udfører el-service og el-entreprise i Langeskov og Øxendrup og resten af Fyn. Kontakt os på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk hvis du har en el-opgave, der skal løses af en faglig dygtig el-installatør.