El-service på Hotel Nyborg Strand

El-service og el-installation på Hotel Nyborg Strand

Axel Pedersen ApS har gennem flere år stået for al el-service på Hotel Nyborg Strand i Nyborg. Som fagligt stolte el-installatører har vi opbygget stor erfaring med el-entreprise til både store og små virksomheder.

Axel Pedersen er autoriseret el-installatør i Nyborg og udfører el-service og el-entreprise i Langeskov og Øxendrup og resten af Fyn. Kontakt os på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk hvis du har en el-opgave, der skal løses af en faglig dygtig el-installatør.

Med 422 værelser er Hotel Nyborg Strand det største hotel- og konferencecenter i Danmark udenfor København. Det har årligt omkring 275.000 gæster. På Hotel Nyborg Strand finder man et stort og indbydende Fit & Relax-område, som vi hos Axel Pedersen ApS fortsat yder al el-service og el-installation for.

 

Hotel Nyborg Strand
Wellness Nyborg Strand Hotel
Wellness bruseområde Nyborg Strand Hotel
sauna Nyborg Strand Hotel

Stjernebaren Hotel Nyborg Strand

Axel Pedersen var med, da Stjernebaren blev renoveret. I Stjernebaren har vi bla monteret belysning, der giver en hyggelig, intim og afslappet atmosfære.

 

Nyt industrikøkken

I 2019/2020 blev Hotel Nyborg Strands et nyt industrikøkken på 1300 kvm bygget og vi var med i el-entreprisen for projektet. Hotel Nyborg Strands industrikøkken håndterer store forplejningsopgaver til sine mange gæster og hos Axel Pedersen er vi stolte af at stå for al el-service, så køkkenet kan løse de nødvendige opgaver.

stjernebar Hotel Nyborg Strand

Hotellets direktør, Jan G. Larsen, der afløste Poul Jacobsen (direktør gennem 20 år), har valgt at fortsætte samarbejdet med Axel Pedersen ApS og vi glæder os til det fortsatte samarbejde.

Har du et renoverings- eller byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte Axel Pedersen ApS på 📞 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 3 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27