Axel Pedersen El ApS er vinder af

Byens Bedste Nyborg ’21

HÅNDVÆRKER

Axel Pedersen El ApS er vinder af

Byens Bedste Nyborg ’21

HÅNDVÆRKER

Byens Bedste Nyborg 2021 logo
Byens Bedste Nyborg 2021 logo

Thomas, ejer af Axel Pedersen El ApS (tv.) og Marck, overmontør, sidder og nyder en kold, uvidende om hvad der venter af gode nyheder.

Se alle billeder fra awardshowet lige her >

Onsdag aften, d. 3. november 2021, blev vinderne af Byens Bedste Nyborg 2021 fundet til det store awardshow på Bastionen i Nyborg. Det blev en festlig aften, hvor Axel Pedersen ApS har været nomineret og altså løb med titlen som Byens Bedste i Håndværker kategorien. Det er første gang at Nyborg holder Byens Bedste.

Awardshowet sørgede for en fuld sal i Bastionen og der var god stemning med dans og glade ansigter – hele aftenen var fyldt med hyldest, tårer og en masse tak.

Læs meget mere om hele begivenheden omkring awardshowet på fyens.dk her >

Der er kæmpe smil og glæde fra Thomas (tv.), ejer, og Marck, overmontør, under prisoverrækkelsen.

Byens bedste er en hyldest til erhvervslivet, hvor kundernes indstillinger og beskrivelser af hvorfor de indstillede erhvervsdrivende udgør basen for udvælgelsen af de 5 dommere. De vælger ud fra antal indstillinger samt begrundelserne, 5 firmaer i 10 kategorier, som går videre til awardshowet. Byens borgere har så muligheden for at gå ind og stemme på en i hver af de 10 kategorier som så munder ud i stor fest, hvor heriblandt Thomas, ejer, og Marck, overmontør deltog som nominerede repræsentanter fra Axel Pedersen El Aps i Nyborg. Det var et brag af en fest og det blev afsløret efterfølgende at det var meget tæt løb i håndværkerkategorien. En kategori som Axel Pedersen El ApS skulle vise sig at være de heldige vindere af! Alle vinderne af de 10 kategorier fra aftenens awardshow kan du se her >

Axel Pedersen El ApS er ekstremt taknemmelige for den store opbakning fra alle fronter, nær og fjern; venner, familie, bekendte, kolleger, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Gik du glip af det? Gense det store awardshow her >