Alarmsystem og tyverialarm

Alarmsystem og tyverialarm – professionel installation og rådgivning

Overvejer du at få installeret et alarmsystem?

Her hos Axel Pedersen El Aps har vi erfarne montører og installatører, der er uddannede til at installere og montere alarmsystemer og standard tyverialarmer. Vores sikringseksperter rådgiver dig gerne om, hvilket alarmsystem du skal vælge. Vi installerer og monterer for både private og erhvervskunder.

Vi dækker hele Østfyn og har afdelinger i Nyborg, Langeskov og Øxendrup.

 

Alarmsystem med tyverialarm skaber tryghed

Er du typen, der vælger ”gør-det-selv” løsningen, og kaster dig ud i at installere og opsætte alarmsystemet selv? Eller foretrækker du en professionel løsning?
Lader du os stå for installation og opsætning af et alarmanlæg eller en standard tyverialarm, kan du slappe af og samtidig vide, at alt er installeret korrekt og at du, også i forhold til dit forsikringsselskab, har alt på det rene.

Vi installerer følgende alarmsystemer:

 • Tekniske alarmer
 • Røgalarmer
 • Tyverialarmer
 • Videoovervågning (Trådløst eller med kabelføring – ITV/TVO)
 • Portalarmer og porttelefon
 • Tågekanon/tågealarm

 

Hvilket alarmsystem skal du vælge?

Udvalget af alarmer er efterhånden blevet stort. Det kan derfor nemt blive svært at overskue hvilket alarmsystem, der dækker dine behov. Vi anbefaler, at du søger råd og vejledning hos en erfaren alarminstallatør, inden du tager stilling. Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er er i tvivl. Vi hjælper dig, og kigger gerne forbi helt uforpligtende, så vi sammen kan afdække dine behov og samtidig se på de forskellige installationsløsninger.

 

Tyverialarm til private

Uanset om du er på udkig efter en tyverialarm til din private bolig eller dit sommerhus, bør du overveje, hvilke funktionsønsker og behov du har:

 • Skal den være med eller uden sensor?
 • Vil du modtage en besked på din mobil, hvis der er indbrud?
 • Ønsker du videoovervågning, hvor du kan følge med online?
 • Vil du have den koblet til en alarmcentral? (Der kommer en vagt forbi, hvis alarmen går)
 • Skal alarmen være med en tågekanon?

Vores sikringseksperter har erfaringen, og hjælper dig med at vælge den helt rigtige tyverialarm og generelt den bedste sikringsløsning.

 

Alarmsystem til erhverv

Har du mange værdier i din virksomhed?
At få stjålet f.eks. IT- udstyr med uerstattelig data og andre værdier, kan give dig mange udfordringer og bekymringer. En sikringsløsning er et indbrudsværn i sig selv, og samtidig bliver medarbejdere og kolleger mere trygge. Vores erfarne sikringsrådgiver kan let guide dig ved at vide mere om dine behov og i forhold til de installationsmuligheder, der findes i bygningen.
Når den rette løsning er fundet, og du er helt tilfreds med de udvalgte funktionsmuligheder, så klarer vores autoriserede alarmmontør installationen i et snuptag – også når det gælder integrering med videoovervågning.

Vi har stor erfaring med installation i eksempelvis: boligforeninger, offentlige virksomheder, supermarkeder, restauranter, butikker, kontormiljøer og industriproduktioner.

Inden du vælger et alarmanlæg til din virksomhed, kan du overveje hvilke alarmfunktioner og sikringsløsninger, du har brug for.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 3 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27