Luft vand varmepumper Panasonic

Hvorfor vælge en Panasonic luft vand varmepumpe

Fordi Panasonic luft til vand varmepumper har en enestående effektivitet og minimerer din CO₂ -udledningen. Panasonic har mere end 60 års erfaring med varmepumper og står for kvalitet specielt i de nordiske lande med meget kolde temperaturer. Derfor er man også garanteret en maksimal komfort med de laveste driftudgifter.

Hos Axel Pedersen i Nyborg på Fyn er vi VE-godkendt til montering af varmepumper og har i mange år monteret Panasonic varmepumper, fordi det er godt kvalitet til pengene. Kontakt os på ☎️  65 31 07 27, vi står klar med rådgivning så du får den helt rigtige løsning til dit hjem.

På selv de koldeste dage i Danmark er man stadig garanteret vand op til 60 grader. Du er derfor altid sikret et behageligt indeklima og skabe et hjem med den ultimative komfort. En luft vand varmepumpe fra Panasonic virker nemlig helt ned til -20 grader.

Fordele ved Luft til vand varmepumpe: 

  • En varmepumpe kan halvere din nuværende varmeregning (hvis du fx. har et oliefyr)
  • En varmepumpe vil oftest være betalt hjem indenfor 5-10 år.
  • En luft til vand varmepumpe er billigere end elvarme og oliefyr.

Støjer en luft til vand varmepumpe?

Panasonic ved, hvor vigtigt det er at hjemmet fungerer også om natten. Man skal ikke frygte støjen når man har investeret i en luft til vand varmepumpe. Panasonic har skabt det de kalder aftentilstand, for at reducere støjen, når det er nødvendigt.

 

Hvad koster en Panasonic luft til vand varmepumpe?

En Panasonic luft til vand varmepumpe koster ca.100.000 kr. inkl. moms, levering og montering hos Axel Pedersen i Nyborg på Fyn. Da en luft til vand varmepumpe både opvarmer din bolig og dit brugsvand er det derfor en større investering end en luft til luft varmepumpe, men der er nogle andre fordele ved en luft til vand varmpumpe.

Med Panasonic er der mulighed for at vælge den løsning der passer bedst til dit hus. Du kan vælge fra 3 kW til 9 kW, på den måde kan du vælge en løsning med lavere startinvestering og driftsomkostninger. Hvis dit hjem er godt isoleret, hvorfor skulle du så installere overdimensioneret udstyr, der koster mere og vil have højere driftsomkostninger?

Kontakt os på ☎️  65 31 07 27, så kan vi sammen finde den rigtige luft vand varmepumpe til dit behov – vi kører fra Nyborg til hele Fyn. Vi står for det hele, alt fra rådgivning, levering og montering af din nye luft vand varmepumpe, og går ikke før det virker.

Panasonic-hvordan-virker-varmepumpen

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

Udedelen opfanger varmeenergien fra luften og overfører den til vand, der bruges til at opvarme dit hjem via gulvvarme eller vandbærende radiatorer. Samtidig varmer den brugsvand op, så du igen kan tage lange bade uden at mangle det varme vand. Denne teknologi virker selv på kolde dage når temperaturen er langt under frysepunktet (-20°C)

Med et luft til vand varmepumpe fra Panasonic tilpasses den fuldt ud til behovet i din bolig, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering.

Den kan sikre vandudløb på op til 60° C uanset temperaturen udenfor.

Der er også en større mulighed for fleksibilitet ved installationen på grund af de lange rørføringer på op til 50 m mellem indendørs og udendørs.

Nem og effektiv energistyring

Vi bliver i dag mere og mere vant til at styre det meste af vores liv igennem vores smartphone. Det er også tilfældet med din varme (og nedkøling) af hjemmet. Dette er der en god grund til – det er nemt og sikkert.

Det er ikke blot som en enkelt termostat, hvor man kan tænde og slukke på. Det er en effektiv og intuitiv tjeneste til fjernstyring af opvarmnings- og varmtvandsfunktionerne – og samtidig kan du overvåge dit energiforbrug.

Du tilslutter systemet via WiFi og Panasonic Cloud-portal og på den måde kan du fjernstyre og overvåge dit varme og vandforbrug.

panasonic_wifi

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 15 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27