Daikin luft vand varmepumper med montering

Hvorfor vælge en Daikin luft vand varmepumpe?

Leder du efter en stabil og effektiv kilde til gulvvarme eller vandbærende radiatorer og brugsvandet i dit hjem? Så er en luft til vand varmepumpe fra Daikin et rigtig godt valg til byggeprojekter, hvor isolationerne er optimale.

Med en Daikin luft til vand varmepumpe er du garanteret en høj og effektiv varmeydelse. Du får samtidigt et lavt energimæssigt forbrug koblet op på en brugervenlig styreflade.

Luft-vand varmepumper fra Daikin er også et godt valg, hvis du står og skal udskifte f.eks. olie- og pillefyr i en ældre bolig, da man kan opnå besparelse på varmeregningen. Daikins luft til vand varmepumper er alle produceret og udviklet i Europa og fungerer derfor perfekt i det skandinaviske klima, da de er lavet med det nordiske vejr i mente.

Vi hjælper dig på vej til den helt rigtige løsning – for dig og for miljøet – kontakt os på ☎️  65 31 07 27. Vi rådgiver, leverer og monterer Daikin varmepumper på hele Fyn . 

Vedvarende energi

Udedelen på en luft til vand varmepumpe trækker den vedvarende energi fra luften udenfor og bruger det til enten at opvarme eller nedkøle dit hjem. Samtidig forsyner den på den måde bæredygtigt og klimavenligt.

 

De mange fordele

Med valget af en luft til vand varmepumpe fra Daikin er du sikret en nem, mobil betjening og stabil drift, samt sikkerhed, fordi du slipper for at bekymre dig om praktiske og økonomiske ulemper, som der ofte ses i forbindelse med olie- og pillefyr. En luft til vand varmepumpe fra Daikin er kompatibel med et utal af varme- og køleenheder.

  • Høj energimærkning, op til A++.
  • Luft til vand varmepumper fra Daikin drives af 75% ren vedvarende energi, udvundet af udeluften og de resterende 25% kommer fra elektricitet.
  • Mulighed for at kombinere din varmepumpe med solcelle-energi og dermed opnå yderlige besparelser på brugsvand.
  • Nem overvågning af dit energiforbrug gennem app.

Der kan altså derfor være store besparelser at indhente ved at vælge en Daikin luft til vand varmepumpe – samtidig får du en energieffektiv løsning i forhold til de andre opvarmnings- og nedkølingskilder, som findes på markedet.

Vil du også have gavn af de mange fordele, man får med en Daikin luft til vand varmepumpe? – kontakt os på ☎️   65 31 07 27. Vi kører fra Nyborg til hele Fyn og monterer luft vand varmepumper. 

Daikin-luft-vand-varmepumpe

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 3 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27