Luft luft varmepumper med professionel montering

En luft luft varmepumpe er særdeles velegnet til sommerhuse, helårshuse, mindre kontorlandskaber og udestuer/garager.

Luft luft varmepumper er betydeligt billigere end luft vand varmepumpen. Luft luft varmepumper installeres typisk i det største rum i boligen, da varmen fordeles bedre til de andre rum.

Der er nogle bestemte krav til, hvor udedelen skal installeres: 15 cm fra jorden og 10 cm fra den yderste mur. Det er vigtigt, at udedelen er placeret, således den ikke dækker for lufttilførslen. Indedelen skal altid sættes lidt højere end udedelen, men ellers er det helt op til dig, i hvilken højde den bliver installeret.

En luft til luft varmepumpe cirkulerer luften, hvilket kan nedsætte støvdannelse – det giver dig et sundt og friskt indeklima.

En luft luft varmepumpe kan både køle og varme og kan derfor bruges året rundt.

Indeklimaet forbedres væsentligt

Almindelige varmekilder, som radiatorer med vandtilslutning og opvarmning gennem el, giver en tung luft indenfor, da de er ekstremt varme i vintermånederne, hvor det er koldt. Du kan undgå den tunge luft med en luft til luft varmepumpe, fordi denne type af varmekilde varmer den friske luft udefra op til den ønskede temperatur, inden den ventileres videre indenfor. Derudover er de fleste nye modeller udstyret med integrerede partikelfiltre og luftrensere, så alle bakterier og vira bliver holdt ude. Det betyder en konstant strøm af varm frisk luft, og det gavner både humør og energi.

Hvilken luft luft varmepumpe skal du vælge?

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilken luft luft varmepumpe, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Energieffektiviteten og SCOP-værdier kan være forskellige fra pumpe til pumpe og det kan være svært at finde ud af hvilken varmepumpe du ska vælge. Forskellene er ofte design og funktioner.

Det kommer også an på om det er til et sommerhus elle et hus med el-varme, hvor man gerne vil supplere med en energirigtig løsning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dit sommerhus, hjem eller virksomhed så er du altid velkommen til at kontakte os på 📞 65 31 07 27 eller på mail til mail@axel-pedersen.dk.

 

Nogle af fordelene:

✔ En luft luft varmepumpe er hurtigt tjent hjem igen og du kan spare på varmeregningen fremadrettet

✔ Prisen på montering er lav, da denne type ikke skal tilsluttes vandforsyningen

✔ Du får håndværkerfradrag, for den tid vi bruger på montering

✔ Du kan få energitilskud, hvis visse betingelser er opfyldt

Luft luft varmepumpe udedel i Nyborg, Fyn

Hos Axel Pedersen hjælper vi dig med:

✅ At finde en luft luft varmepumpe, som passer til dine behov

✅ Korrekt montering og installation af varmepumpen

✅ Serviceeftersyn på luft luft varmepumpen

✅ Energitilskud og håndværkerfradrag

Vi forhandler luft luft varmepumper af højeste kvalitet fra kendte brands som
Daikin og Panasonic

Varmepumper fra Daikin og Panasonic er nogle af de førende mærker inden for luft luft segmentet. Varmepumperne er pålidelige og effektive, med de nyeste funktioner og teknologier – det sikrer at du får det bedst mulige produkt og ydelse for dine penge!

Daikin luft luft varmepumper

Daikin Varmepumpe

Panasonic luft luft varmepumper

Panasonic varmepumpe

Rådgivning og vejledning

Hos Axel Pedersen tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning i varmepumper af vores uddannede installatører. Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på den type luft luft varmepumpe, der passer til dit behov, din bolig og din familie – kontakt os på 📞 65 31 07 27 – vi holder til i Nyborg, men kører i hele den østlige del på Fyn.

 

Tilbud på varmepumpe

Spørgsmål eller tvivl? Tag endelig kontakt til os – hos Axel Pedersen ApS er du sikret konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Vi kører ud til både erhvervs- og privatkunder på hele Fyn.

Kontakt os i dag på mail@axel-pedersen.dk eller på 📞 65 31 07 27 – vi ser frem til at høre fra dig og vender hurtigst muligt tilbage til dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 10 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27