Hvidevareservice og reperation i Nyborg – Fyn

Hvidevareservice og reparation finder du hos os – Axel Pedersen ApS i Nyborg på Fyn. Vi har også altid gode tilbud på hvidevarer og lamper i vores EL SALG butik. Butikken er knyttet til vores el-installationsafdeling, så samtidig finder du også autoriserede montører og el-installatører, hvis du har brug for hjælp til montering, reparation eller fejlfinding på hvidevarer (se mere ang. montage, reparation og tilslutning nedenfor).

Har du spørgsmål eller andet til hvidevareservice og reparation så kontakt os gerne på ☎️  65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk vi leverer og monterer fra Nyborg til hele Fyn.

 

Hvidevareservice og reparation

Hvad enten det er køleskabet, ovnen eller vaskemaskinen den er gal med, så sørger vi for fejlfinding og reparation. Vi tilbyder hvidevareservice til både private og erhverv. Vi kommer altid med et ærligt tilbud på reparationen, og kan vi fikse direkte ved dig gør vi dette. Hvis det er billigere at købe nyt så vil du altid få vores anbefaling og så er det helt op til dig, hvilken løsning du går med. Uanset hvad så står vi klar til at hjælpe både med reparation af hvidevarer eller indkøb, levering og montering af nye hvidevarer – det er det vi kalder hvidevareservice. Vi kører fra Nyborg på Østfyn til hele Fyn.

Læs mere om industri-service længere nede på siden.

 

Hvidevareservice Fyn - Nyborg

Hvidevare-butik

Vi har vores egen EL-Salg butik med masser af hvidevarer og et hav af EL-artikler. Kom forbi og få et godt tilbud!

 

Hvidevarer Nyborg - Fyn
Hvidevarer Nyborg

Montage og tilslutning af hvidevarer af autoriserede el-installatører

Du behøver ikke at have købt dine hvidevarer hos os, for at vi kan hjælpe med installation og tilslutning. Vores autoriserede el-installatører kan stå for levering, udpakning og tilslutning/installation af dine hvidevarer. Og vi kan også være behjælpelige med at bortskaffe de gamle.

Service og reparation – industrihvidevarer

Vi hjælper både små og store virksomheder med el-installationer som nyinstallation, service og ad hoc reparationer. Driftsstop kan give store tab, så vi er klar til at rykke hurtigt ud, hvis uheldet er ude.

Vi kan lave en serviceaftale, så din virksomhed er langt bedre stillet overfor slitageproblemer eller andre uforudsete el-problemer. Et godt samarbejde mellem el-installatør og virksomhed mindsker reparationstiden, hvis vi i forvejen kender virksomhedens maskiner, systemer og anlæg.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 10 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27