Smart og nem ladestander til elbilen 🌱

Når først man har taget beslutningen omkring købet af en elbil, så må opladningen ikke være besværligt eller dyrt. Kontakt derfor din lokale elektriker i Nyborg på Fyn ☎️ 65 31 07 27. Vi står klar med alt fra rådgivning, levering og montering af din nye ladestander til din elbil. Vi kigger sammen på mulighederne og finder den løsning, der passer til dig eller din virksomhed – nemt og sikkert.

Smart opladning til elbilen i hjemmet eller sommerhuset

Med Axel Pedersen i Nyborg som samarbejdspartner kan du slippe for bekymringerne, når du skal have monteret en ladestander til elbilen i hjemme eller i sommerhuset. Der er fordele ved at få din lokale el-installatør i Nyborg på Fyn til at montere din ladestander til elbilen i hjemmet. Vi kan nemlig trække den strøm, som der er behov for, direkte i din indkørsel eller i dit sommerhus.

Kontakt os på ☎️ 65 31 07 27. Vi kommer gerne ud fra Nyborg til hele Fyn og tager en uforpligtende snak omkring mulighederne og behovet – inden du tager din beslutning.

 

Har du en eller to elbiler?

Hos Axel Pedersen på i Nyborg på Fyn kan vi hjælpe dig med at mindske din bekymring. Vi står for levering og montering af din nye ladestation både til hjemmet eller i sommerhuset. Vi kører fra Nyborg og afdelinger i Langeskov og Øxendrup – vi dækker den østlige del af Fyn. Du skal blot tage stilling til behovet – findes der én eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid? Vi har et samarbejde med Charge Amps, som har udviklet to lækre og brugervenlige ladestandere, som kan bruges alle steder. Charge Amps HALO der kun har en lader, som man oftes bruger, hvis man kun har en elbil i hjemmet. Har man dog to eller vil have mulighed for at dele med en nabo, så kan man få monteret Charge Amps AURA, som har to ladere og vil kunne oplade to elbiler på samme tid.

Ladestander elbil Nyborg

Kør elbil og hjælp miljøet

El- og hybridbiler er vigtige for vores samfund og miljøet. Når du vælger at køre i elbil, sparer du penge i forhold til benzin eller diesel-priser. Elbiler er mere grønne end almindelige biler, fordi en elbil udleder mindre CO2 end benzin/dieselbiler på lang sigt, da el samlet set er mere skånsomt for miljøet.

Måske har du svært ved at overskue overgangen til elbil? Og dine bekymringer kunne være, hvor du kan oplade din elbil og hvor meget det koster at oplade din elbil.

Axel Pedersen i Nyborg hjælper dig med dine overvejelser – for vi rådgiver om valg af ladestation og leverer og monterer den både til private hjem, på mindre kontorer, boligforeninger eller i sommerhuse. Du skal blot tænke over dit behov – er der én, to eller flere elbiler, som skal kunne lade på samme tid?

Det kan ikke automatisk lade sig gøre at tilslutte sin nye ladestander i en udendørs stikkontakt – du skal være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer. Det hjælper Axel Pedersen i Nyborg med at tjekke for dig. Vi sikrer at dine installationer er helt klar til din nye elbil og guider dig til hvordan du bruger ladestanderen – så det er nemt for dig.

Kontakt os på ☎️ 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk og få et uforpligtende tilbud.

Oplad elbilen mest økonomisk

Med Charge Amps innovative software kan du oplade din elbil til laveste og mest miljøvenlige elpris. Du har mulighed for at holde øje med dit forbrug i den tilhørende Cloud-løsning.

 

Opsæt ladestandere i boligselskaber og boligforeninger

Hos Axel Pedersen i Nyborg har vi specialiseret os i levering og montering af ladestandere til elbiler til boligselskaber og boligforeninger.

I boligforeninger kan det være en udfordring at montere ladestandere for det kan være svært at finde et passende sted at sætte den op og have styr på afregningen af el for brugerne.

Axel Pedersen kan hjælpe med at finde den mest optimal løsning til din boligforening – uanset om du er beboer eller udlejer. Charge Amps ladestandere kan indrettes til de enkelte brugere, så I kan holde øje med hver enkelts strømforbrug. Ladestanderen Charge Amps AURA har to stik, så man kan oplade to biler på en gang – og den kan kombineres med flere ladestandere.

Uanset hvad behovet er – så kontakt Axel Pedersen til en snak om den bedste løsning til din boligforening ☎️ 65 31 07 27

 

Ladestander til sommerhuset og mindre virksomheder

Som sommerhusudlejer er det en god service, at de nemt kan oplade el-bilen, når de er gæster i dit sommerhus. Og din virksomhed får bedre omtale, når den kan tilbyde sine medarbejdere opladning af elbil på arbejdspladsen.

Uanset hvad behovet er – så kontakt os til en uforpligtende snak om den bedste løsning til din virksomhed eller sommerhus ☎️ 65 31 07 27

 

Charge Amps HALO Wallbox – til hjemmet eller i sommerhuset

Charge Amps HALO er den mindste ladestander, ideel til hjemmet eller sommerhuset. Den har et fast kabel til nem opladning, der passer til din travle hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og vil sammen sikre dig, at din opladning er effektiv og let – hver gang.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler derhjemme eller når de er på arbejde. Derefter er det vigtigt, at du selv har et godt overblik over dit forbrug. Charge Amps HALO Wallbox er en elegant, intelligent og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du nemlig time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er mest miljøvenlige.

Derudover kan du låse ladestanderen for at forhindre fremmede i at oplade, hvis den hænger i din carport eller på vejen.

 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion for en smartere og nemmere opladning
 • En af de mindste opladningskasser på markedet
 • Fremstillet i genanvendt aluminium
Ladestander til hjemmet

Charge Amps ​AURA – Ladestander til elbilen i virksomheden eller boligforeningen

Charge Amps AURA er ladestanderen, der er perfekt til offentlig brug enten i boligforeninger eller mindre virksomheder, hvor flere har elbiler. Den kunne også deles mellem to naboer enten i sommerhuset eller på villavejen.

Denne ladestander har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig, hvilket giver mulighed for at oplade to elbiler på én gang. Efter behov kan de indstilles til at udlede en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen, så man ikke overbelaster den.

De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Charge Amps HALO eller andre Charge Amps AURA ladestandere – alt afhængig af behovet i virksomheden eller boligforeningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på ☎️ 65 31 07 27, vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dit behov.

Ladestander virksomhed

Charge Amps ​AURA har et kommunikationssystem, som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi – på den måde kan man hurtigt skabe sig et overblik som virksomhed eller boligforening, hvor meget strøm hvilke biler har brugt, hvis der er behov for dette.

 

Få en ladestander til elbilen, der er fremtidssikret

Charge Amps AURA er den fremtidssikrede ladestander til elbilen til opladning til hjemmet, i virksomheden eller i boligselskaber. Charge Amps AURA er markedets mest moderne ladestander med høj klassificering (IK 10). Ladestanderen er ideel til hjem med to elbiler, virksomheder, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger.

Charge Amps AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektronisk opladning.

 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 1 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27