Sikring i mørket 

 

Find det rette alarmsystem til dit hjem

Mangler du følelsen af tryghed i dit hjem? Så kan en tyverialarm være løsningen. Hos Axel Pedersen ApS kan vi nu tilbyde dig flere forskellige løsninger, som går ind og beskytter dit hjem imod tyveri, brand, vandskade osv. Hvad enten du vil have et alarmsystem med eller uden abonnement, så har vi alarmsystemer i mange forskellige prisklasser, som effektiv beskytter dit hjem imod ubudne gæster.

Mange alarmsystemer i dag kommer også integreret med en app, således at du nemt og bekvemt kan styre dit alarmsystem, hvad end du er ude eller hjemme.  Vi leverer fremtidssikrede alarmsystemer både med og uden abonnement. Vi synes ikke det skal være dyrt at føle sig sikker og tryg i hjemmet. Vi tilbyder pakkeløsninger, der kan tilpasses og udvides, så dine behov bliver opfyldt.

 

Tryghed frem for alt

Vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for tyverialarmer og videoovervågning, så du kan føle dig tryg, når du forlader dit hjem. Vores dygtige el-installatører der kører ud på hele Fyn har de nødvendige kompetencer til at installere løsninger inden for sikkerhed og overvågning.

Ring til os på ☎️  65 31 07 27​, og fortæl om dit behov, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

 

Din alarm – dit valg

Der er mange muligheder, når det kommer til alarmsystem, og markedet kan til tider virke en smule uoverskueligt – specielt hvis du står og skal investere i dit første alarmsystem. Vores dygtige sikringseksperter står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det alarmsystem, som passer bedste til dine behov. Hvad end du ønsker at installerer alarmsystemet selv, eller du ønsker det gjort af en professionel installatør, så står vi klar til at rådgive dig fra start til slut.

 

Sådan fungerer det: 

Sikring i mørket

Trin 1
Tag en snak med vores sikringsekspert

Vi rådgiver dig, så du får det bedste alarmsystem til lige netop dit hjem. Vi har alarmsystemer i alle prisklasser, og vi hjælper dig med at bestille produkterne.

Sikring i mørket

Trin 2
Axel Pedersen ApS monterer og installerer dit alarmsystem

Vi sørger for at dit alarmsystem bliver monteret og installeret korrekt, så alt virker fra første dag. Ønsker du at installerer produkterne selv, står vores sikringseksperter til rådighed ved eventuelle spørgsmål.

Sikring i mørket

Trin 3
Sikkerhed

Dit hjem er nu sikret, men vi står selvfølgelig til rådighed, hvis der skulle opstå problemer med dit alarmsystem. 

Tryghed, kvalitet og ekspertise

Der findes mange forskellige alarmsystemer – i mange forskellige prisklasser. Men hvordan finder du det bedste alarmsystem til dit hjem?

I 2020 blev der i Danmark til trods for Corona-situationen i gennemsnit begået ca. 48 indbrud hver dag*. Det svarer til ca. 2 indbrud i timen.

Der er mange årsager til de mange indbrud i Danmark. Men en af de primære grunde er muligvis, at det er for nemt at bryde ind i de attraktive, danske hjem. Vi er simpelthen for dårlige til at sikre dem. Det er de derimod rigtig dygtige til i vores nabolande. Og det ses tydeligt i indbrudsstatistikken.

Hos Axel Pedersen ApS står vi klar til at hjælpe dig på din sikringsrejse mod et sikkert hjem, hvad end du allerede har et ældre alarmsystem installeret, eller du er på udkig efter et alarmsystem for første gang.

Vi har mange års erfaring i sikring af private hjem, og vi står klar til at hjælpe dig, så du trygt kan forlade dit hjem.

Kontakt os, så finder vi den rette sikringsløsning til dig

Ring til os på ☎️  65 31 07 27, og fortæl om dit behov, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

 

 

 

 

Sikring i mørket

Få sikret dit hjem med et alarmsystem monteret af professionelle sikringseksperter

Sikring i mørket

Der er mange fordele med et alarmsystem:

  • Et alarmsystem kan skræmme potentielle indbrudstyve væk.
  • Du kan (med nogle modeller) følge med i live (online) optagelserne på din mobil, tablet eller PC – så du altid ved, hvad der foregår, og kan se, hvem der befinder sig på det udvalgte sted.
  • Er du uheldig, og bliver udsat for kriminalitet trods et alarmsystem, så kan videooptagelser hjælpe med identifikation af gerningsmanden (og hjælpe politiet med efterforskningen).

Alarm med eller uden abonnement?

Du står overfor et vigtigt valg: Skal du vælge en tyverialarm uden abonnement eller en med abonnement? Nogle af de faktorer, som du skal gøre op med dig selv er:

  • Prisen
  • Vil du eje eller leje din alarm?
  • Vil du selv montere din alarm?

Det er vigtigt, at du bider mærke i nogle af disse faktorer, da der kan være stor forskel på en tyverialarm uden abonnement, og en tyverialarm med abonnement.

Lys op i mørket

God belysning kan spille en stor rolle, når det kommer til at give ubudne personer mulighed for at bryde ind i private hjem. Vi en lang række forskellige smart belysninger, som kan være med til at sikre dit hjem, når du ikke selv er hjemme. Læs meget mere om mulighederne med smart belysning lige her.

Få et uforpligtende tilbud på montering og installering af et alarmsystem på hele Fyn

Vores erfarne og uddannede sikringseksperter står klar til at svare på alle dine spørgsmål, og vil rådgive dig, så du får en optimal løsning med et alarmsystem som passer til dit behov. Når vi har fundet frem til det perfekte system (ud fra dine ønsker), så får du et uforpligtende tilbud på autoriseret installation og tilslutning på hele Fyn

Kontakt din lokale elektriker i Nyborg – vi kører ud til hele Fyn – bl.a. til Kerteminde, Ullerslev og Ørbæk  mail@axel-pedersen.dk eller på ☎ 65 31 07 27   så finder vi sammen en den løsning der passer til dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 6 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27