Byens bedste håndværker søger serviceelektriker med sans for service

Er du lidt af en opfinder? Ser du løsninger i stedet for problemer og yder du Danmarks bedste kundeservice? Så er det måske dig, vi søger!

Om os

Axel Pedersen ApS er kåret som byens bedste håndværker 2021, og det forpligter! Med mere end 100 år på bagen har vi opbygget et godt ry blandt vores kunder, og det vil vi gerne beholde. Vi går derfor meget op i, at vi har de bedst kvalificerede medarbejdere, som kan yde vores kunder den bedste kundeservice. Vores motto er, at vi ikke laver et stykke arbejde, som vi ikke selv ville være bekendt med derhjemme, og vi kan derfor godt lide at kræse lidt ekstra om detaljen. Derudover går vi meget op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og at vi skal have det godt samme. Vi tror, at vores gode arbejdsmiljø er en af grundelementerne i vores succes, da vi er sikre på, at kunderne kan mærke, at vi er glade for at gå på arbejde.

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en serviceelektriker, som drømmer om en selvstændig hverdag, hvor du selv planlægger din dag og vælger og bestiller materialerne hjem til dit projekt. Derudover kan der forekomme opgaver, hvor du selv får muligheden for at køre ud til kunden og aftale, hvad der skal laves.

Hos Axel Pedersen arbejder vi med det meste inden for private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner. Der er derfor god mulighed for at tilpasse stillingen til dine interesser og kompetencer, uanset om du synes, at automatik, fejlfinding eller varmepumper er det fedeste. Vi er en fleksibel arbejdsplads, så om du ønsker at specialisere dig eller brede dig ud på mange forskellige opgaver, så finder vi ud af det. Vi ser gerne, at du har et par års erfaring, men det vigtigste for os, er, at du har gåpåmod og den rette indstilling til at løse opgaverne – det du ikke kan i dag, det skal vi nok lære dig!

Serviceelektriker

Vi forventer at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Har kørekort
  • Har gåpåmod
  • Har forståelse for den gode kundeservice
  • Er en holdspiller

Til gengæld tilbyder vi:

  • Sundhedssikring og pensionsordning
  • Flekstid
  • Bil med hjem
  • Firmatelefon og tablet
  • Personalearrangementer og de bedste kolleger!

mt@axel-pedersen.dPraktiske informationer

Axel Pedersen ApS er placeret på adresse: Bøjdenvej 72, 5800 Nyborg, men du vil komme til at arbejde på forskellige projekter i lokalområdet.

 

Vores arbejdstid er som udgangspunkt: 07:00-15:15 mandag til torsdag og 07:00-14:45 fredag, men vi er fleksible. Vi mener nemlig, at det er vigtigt, at vores medarbejdere kan få hverdagen til at hænge sammen, da vi tror, at det giver mere overskud i hverdagen og derved gør os gladere for at gå på arbejde.

 

Send din ansøgning

Vil du være en del af byens bedste håndværker, og mener du, at du kan leve op til titlen, så hører vi gerne fra dig!

 

Send dit CV og din ansøgning til overmontør, Marck Tornvig på: mt@axel-pedersen.dk. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen eller virksomheden generelt, skal du være mere end velkommen til at kontakte Marck på tlf.: 20 11 67 40

 

Ansøgningsfristen er søndag d. 26/3 2023, men vi forbeholder os retten til at lukke rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning,

 

Opstart efter aftale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Axel-Pedersen ApS er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”