Serviceelektriker søges til stilling med udviklingsmuligheder

Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, hvor vi har det godt sammen og hjælper hinanden? Så har vi måske stillingen til dig!

 

Om os

Axel Pedersen ApS er kåret som byens bedste håndværker 2021, og det forpligter! Med mere end 100 år på bagen har vi opbygget et godt ry blandt vores kunder, og det vil vi gerne beholde. Vi går derfor meget op i, at vi har de bedst kvalificerede medarbejdere, som kan yde vores kunder den bedste kundeservice. Vores motto er, at vi ikke laver et stykke arbejde, som vi ikke selv ville være bekendt med derhjemme, og vi kan derfor godt lide at kræse lidt ekstra om detaljen. Derudover går vi meget op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og at vi skal have det godt samme. Vi tror, at vores gode arbejdsmiljø er grunden til vores succes og grunden til at flere af vores medarbejdere har både 25 og 50-års jubilæum!

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en serviceelektriker, da en af vores dygtige medarbejdere med 50 år i virksomheden går på pension. Du vil i stillingen få en selvstændig hverdag, hvor du selv planlægger din dag og vælger og bestiller materialerne hjem til dit projekt. Derudover kan der forekomme opgaver, hvor du selv får muligheden for at køre ud til kunden og aftale, hvad der skal laves.

Hos Axel Pedersen arbejder vi med det meste inden for private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner. Der er derfor god mulighed for at tilpasse stillingen til dine interesser og kompetencer, uanset om du synes, at automatik, fejlfinding eller varmepumper er det fedeste. Vi er en fleksibel arbejdsplads, så om du ønsker at specialisere dig eller brede dig ud på mange forskellige opgaver, så finder vi ud af det. Vi ser gerne, at du har et par års erfaring, men det vigtigste for os, er, at du har gåpåmod og den rette indstilling til at løse opgaverne – det du ikke kan i dag, det skal vi nok lære dig!

Vi forventer at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Har kørekort
  • Har gåpåmod
  • Har forståelse for den gode kundeservice
  • Er en holdspiller

Til gengæld tilbyder vi:

  • Sundhedssikring og pensionsordning
  • Flekstid
  • Bil med hjem
  • Firmatelefon og tablet
  • Personalearrangementer og de bedste kolleger!

Praktiske informationer

Axel Pedersen ApS er placeret på adresse: Bøjdenvej 72, 5800 Nyborg, men du vil komme til at arbejde på forskellige projekter i lokalområdet.

 

Vores arbejdstid er som udgangspunkt: 07:00-15:15 mandag til torsdag og 07:00-14:45 fredag, men vi er fleksible. Vi mener nemlig, at det er vigtigt, at vores medarbejdere kan få hverdagen til at hænge sammen, da vi tror, at det giver mere overskud i hverdagen og derved gør os gladere for at gå på arbejde.

 

Send din ansøgning

Vil du være en del af byens bedste håndværker, og mener du, at du kan leve op til titlen, så hører vi gerne fra dig!

 

Send dit CV og din ansøgning til HR-konsulent, Mike Fredsø på: Mike@ts-gruppen.dk. Har du spørgsmål omkring ansættelsesprocessen, skal du ligeledes være velkommen til at kontakte Mike på tlf.: 25 14 66 96.

 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen eller virksomheden generelt, skal du være mere end velkommen til at kontakte overmontør, Marck på tlf.: 20 11 67 40 

 

Vi gennemgår ansøgningerne løbende, og lukker ansættelsesprocessen så snart den rigtige kandidat er fundet.

 

Opstart er hurtigst muligt. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Axel-Pedersen ApS er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”