Elektriker! Vi søger dig, der vil prøve noget nyt

Vi søger dig, der ønsker nye udfordringer i en virksomhed, der tager hånd om deres ansatte og vægter de bløde værdier højt. Du sidder højst sandsynligt i en anden stilling, men du ville ønske, at din arbejdsplads var mere moderne og havde en yngre ledelse med fremtidssans.

 

Vi er dén virksomhed.

 

Axel Pedersen El ApS er en visionær virksomhed med over 50 år på bagen.

Thomas R. Nielsen overtog virksomheden ved årsskiftet og er i gang med at modernisere og videreudvikle forretningen. I den forbindelse har vi brug for flere medarbejdere. Vi har en bred portefølje og arbejder således både med traditionelle el-installationer, men også med telefoni og data, samt automatisering.

Vi går op i, at se den enkelte medarbejder som et helt menneske – ikke bare en arbejdskapacitet. Derfor arbejder vi især med trivsel, og vi forsøger at give den enkelte medarbejder frihed til at kunne få arbejdsliv og fritid/familieliv til at fungere, som de ønsker.

Vi ønsker at tiltrække de dygtigste i branchen, og det gør vi ved at skabe en arbejdsplads, hvor du går glad på- og ikke mindst glad hjem fra arbejde. Hvor vi ikke arbejder for at kunne holde fri, men arbejder, fordi vi rent faktisk kan li’ det, vi laver,  og hvor der er balance mellem job og fritid.

 

Vi søger bredt – og dog:

Det går godt i vores lille el-familie, så vi har brug for flere dygtige medarbejdere. Det er ikke så vigtigt, om du er projektmand eller servicemand (m/k) – vi kan helt sikkert bruge dine kompetencer. Så længe du er uddannet elektriker og kan arbejde selvstændigt, er der en god mulighed for, at vi kan bruge dig og dine evner.

Det vigtigste for os, er at finde en person, der komplimenterer vores hold. En, der har de samme grundlæggende værdier som os og som har lyst til at være med til at skabe et godt fællesskab og en god arbejdsplads. En rigtig holdspiller.

 

Vi tilbyder dig:

  • En moderne arbejdsplads med værdierne i orden
  • Firmabil, mobil og tablet
  • Bundsolid sundhedsordning
  • Fokus på faglig og personlig udvikling
  • Løn efter kvalifikationer
  • Fuldtidsstilling
  • At blive en del af et fællesskab, der giver os energi og glæde – hver dag.

 

Thomas er nyansat hos Axel Pedersen El ApS – og adspurgt hvorfor han valgte og skifte, og om vi har levet op til hans forventninger – svarer Thomas:

  •  Under min ansættelsessamtale talte vi meget om fokus på medarbejderne og arbejdsstrukturen i firmaet.
  • Jeg må sige, at min forventninger er fuldt ud indfriet – der er virkelig stor vægt på de bløde værdier, der er kort afstand fra medarbejderne til ledelsen, der bliver hurtigt handlet på de forskellige ting, man er meget lydhør overfor forslag fra medarbejderne, og der er en meget høj grad af frihed under ansvar – samtidig er der en utrolig god og hyggelig omgangstone blandt alle ansatte i firmaet fra lærling til mester – Jeg er meget glad for, at jeg valgte at tage springet – og skifte til en ny arbejdsgiver.”

 Hvis du et stykke tid har følt, at du var ved at gå i stå eller bare gerne vil prøve noget nyt for at komme videre i din karriere, så ring eller skriv til Thomas for en uforpligtende samtale.

 

Kontaktinfo:

Send os en sms eller en mail med dit navn, nummer og evt. et tidspunkt, hvor du har mulighed for at tale med os.

Tlf: 30 50 75 76

Mail: tn@axel-pedersen.dk

Vi behandler naturligvis dine informationer fortroligt – om du er under ansættelse eller ej.

Vi glæder os til at høre fra dig.