3 gode grunde og fordele

Til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Spirii
Wallbox

1. Ingen kø og ventetid

Den første gode grund og fordel er at det bare er praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil derhjemme, ved sommerhuset eller anden bolig.

Du opnår en langt større fornemmelse af frihed, da du ikke længere er nødsaget til at skulle holde i kø for at lade og du kan lade, lige når du har lyst og tid, eksempelvis om natten, når du alligevel har lagt dig til at sove – så er bilen også kampklar til morgendagen.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting, såsom handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og nemmere for dig nu hvor du har en ladestander.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

Den anden gode grund er, det at eje din egen ladestander, er en billigere løsning end at leje opladning gennem et abonnement. Dette er specielt aktuel, hvis du kører under 25.000-30.000 km om året. Danske biler kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du bruger modsat et fast månedligt beløb.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (de er typisk mellem 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgiften for at oplade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du nu styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er på sit allerlaveste i løbet af et døgn (typisk, men ikke altid, er det i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 65 31 07 27 eller ✉️ mail@axel-pedersen.dk.

3. Autoriseret installation

Din tredje gode grund og fordel. Axel Pedersen El ApS er din lokale og autoriseret el-installatør i Nyborg og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service, når det kommer til ladestandere. Ønsker du kun én eller to punkter af det nævnte, hjælper vi dig stadig meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor henne i landet og uanset om det er til dit hjem eller sommerhus. Det betyder også at vores sortiment er stort, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid inde over den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af den mest opdaterede viden inden for feltet af ladestandere og vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander autoriseret, professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver dig meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig og ikke mindst forsvarligt udført.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 12 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27