Elektriker søges! Vi søger dig, der vil prøve noget nyt

Vores dygtige elektriker Rasmus har travlt og søger kollega.

 

Er du elektriker og kan du forestille dig, at arbejde sammen med Rasmus og vores 15 andre dygtige folk?  – og har du et stykke tid har følt, at du var ved at gå i stå eller bare gerne vil prøve noget nyt for at komme videre i din karriere.

Så send en SMS eller ring på 30 50 75 76, så starter vi en snak om muligheder.

Du kan også kigge forbi til en kop kaffe på Bøjdenvej 72 i Nyborg – lige ved motorvejen.

Vi søger bredt – og dog:

Det går godt i vores lille el-familie, så vi har brug for flere dygtige medarbejdere. Det er ikke så vigtigt, om du er projektmand eller servicemand (m/k) – vi kan helt sikkert bruge dine kompetencer. Så længe du er uddannet elektriker og kan arbejde selvstændigt, er der en god mulighed for, at vi kan bruge dig og dine evner. Har du erfaring med opsætning af varmepumper og solcelleanlæg vil det være en fordel – men ikke èt krav.

Det vigtigste for os, er at finde en person, der komplimenterer vores hold. En, der har de samme grundlæggende værdier som os og som har lyst til at være med til at skabe et godt fællesskab og en god arbejdsplads. En rigtig holdspiller.

Vi tilbyder dig:

  • En moderne arbejdsplads med værdierne i orden
  • Firmabil, mobil og tablet
  • Bundsolid sundhedsordning
  • Fokus på faglig og personlig udvikling
  • Løn efter kvalifikationer
  • Fuldtidsstilling
  • At blive en del af et fællesskab, der giver os energi og glæde – hver dag.

 

Lidt om os:
Axel Pedersen El ApS er en visionær virksomhed med over 50 år på bagen
Thomas R. Nielsen overtog virksomheden pr 1/1-2021 og er i gang med at modernisere og videreudvikle forretningen. I den forbindelse har vi brug for flere medarbejdere. Vi har en bred portefølje og arbejder således både med traditionelle el-installationer, men også med telefoni og data, samt automatisering.

Vi går op i, at se den enkelte medarbejder som et helt menneske – ikke bare en arbejdskapacitet. Derfor arbejder vi især med trivsel, og vi forsøger at give den enkelte medarbejder frihed til at kunne få arbejdsliv og fritid/familieliv til at fungere, som de ønsker.

Vi ønsker at tiltrække de dygtigste i branchen, og det gør vi ved at skabe en arbejdsplads, hvor du går glad på- og ikke mindst glad hjem fra arbejde. Hvor vi ikke arbejder for at kunne holde fri, men arbejder, fordi vi rent faktisk kan li’ det, vi laver,  og hvor der er balance mellem job og fritid.

 

Kontaktinfo:

Axel Pedersen El ApS

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

Tlf: 30 50 75 76

Mail: tn@axel-pedersen.dk

Vi behandler naturligvis dine informationer fortroligt – om du er under ansættelse eller ej.

Vi glæder os til at høre fra dig.