Elektriker på Fyn 

Hos Axel Pedersen i Nyborg på Fyn – er vi din professionelle elektriker. Vi servicerer vi både private, landbrugs- og industrikunder på hele Fyn. Vi har serviceaftaler med flere offentlige institutioner. Vi udfører blandt andet el- og serviceeftersyn, ny-installationer og reparationer inden for el-faget.

Vores dygtige elektrikere og elinstallatører arbejder med alle typer af el-installationer, og vi har stort fokus på miljørigtige el- og varmeløsninger med energioptimering. Brug for en elektriker på Fyn? Kontakt os på ☎️. 65 31 07 27 – vi giver altid en god pris på alle typer el-opgaver.

Brug for hjælp søndag aften? Vores elektrikere kører ud til akut opstået problemer – også om søndagen. Vi har nemlig døgnservice og vores biler er altid udstyret med både værktøj materialer så vi næsten altid kan løse opgaven direkte. Vi kører primært som elektriker på Østfyn fra Nyborg – men giv os endelig et kald uanset hvor du befinder dig på Fyn ☎️. 65 31 07 27

Elektriker Fyn, Østfyn

Axel Pedersen på Østfyn har mere end 50 års erfaring i el-branchen som autoriseret el-installatører. Vi er et moderne og kvalitetsbevidst elektriker firma som har hovedkontor i Nyborg på Fyn.

 

El-salg butik 

I Nyborg har vi vores el-buk med sortiment at belysning og el-artikler – det er også her vi har vores lager og værksted, hvor vi fikser alt inden for el og hvidevarer. Så har du en gammel lampe du bare er nødt til at få repareret, så kontakt os på ☎️. 65 31 07 27, så giver vi en fair pris og fikser den for dig. 

 

En del af noget større 

Som elektriker i dag, hvor der både er fokus på energirigtige løsninger som varmepumper, ladestander og LED belysning og fokus på nye el-regler, så er det vigtigt for os at være en del af noget større. Derfor er vi en del af TS-gruppen som er et fagligt netværk af landsdækkende el-installatører. Det giver os mulighed for at sparre med hinanden, låne elektrikere samt lære nye kompetencer og regler. 

Det gør at du kan være sikret at vi altid er opdateret med den nyeste viden og kompetencer inden for el-faget og at vores elektrikere altid har de rigtige forudsætninger for at løse dine opgaver. Vi kører fra Nyborg til hele Fyn. 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 10 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27