Alarm og sikring
til erhverv

Alarm til erhverv Adgangskontrol

Alarm til erhverv Videoovervågning

Alarm til erhverv Tågekanon

Alarm til erhverv

Typer af sikring til
erhverv

Alarm til erhverv

Adgangskontrol

Hvis du vælger at udskifte nøglerne til fordel for et elektronisk adgangssystem til din virksomhed, bliver det lettere for dig at administrere hvem der har adgang til bygningen.
Vi installerer din adgangssikring, og sørger også for at overholde de interne og eksterne krav.

Alarm til erhverv

Videoovervågning

Videoovervågning har mange fordele, når det kommer til at ville oprette et sikkert miljø, både for dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed. Vores aut. installatører sørger for at du får den bedste sikkerhedsløsning, når det kommer til videoovervågning.

Alarm til erhverv

Tågekanon

En tågekanon er et glimrende værktøj, når det kommer til sikkerheden af din virksomhed. Systemet fornemmer at der er ubudne gæster, og fylder lokalet med en tyk tåge, så tyven ikke kan se noget som helst, og det stopper indbrudstyven på få sekunder.

Mangler du sikring til
din virksomhed?

Alarm til erhverv

Ubudne gæster er desværre noget mange virksomheder døjer med. Heldigvis findes der mange værktøjer, man kan bruge i virksomheden, for at komme problemet til livs, både som forebyggelse, men også hvis skaden allerede er sket. Hos Axel Pedersen laver vi mange forskellige sikkerhedsløsninger til din virksomhed, blandt andet adgangskontrol, videoovervågning og tågekanon.

Med sikring til erhverv, hjælper du dine medarbejdere og din virksomhed mod ubudne gæster. Hvis du er interesseret i sikring til din virksomhed, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 65 31 07 27

Kontakt os

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 2 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27