Hvidevare-service

Hvidevareservice og reparation

Hvidevareservice og reparation finder du hos os – Axel Pedersen ApS i Nyborg. Vi har også altid gode tilbud på hvidevarer og lamper i vores EL SALG butik. Butikken er knyttet til vores el-installationsafdeling, så samtidig finder du også autoriserede montører og el-installatører, hvis du har brug for hjælp til montering, reparation eller fejlfinding (se mere ang. montage, reparation og tilslutning nedenfor).

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt os gerne på 65 31 07 27 eller mail@axel-pedersen.dk

 

Hvidevareservice og reparation

Hvad enten det er køleskabet, ovnen eller vaskemaskinen den er gal med, så sørger vi for fejlfinding og reparation. Vi tilbyder hvidevareservice til både private og erhverv. Læs mere om industri-service længere nede på siden.

 

Montage og tilslutning af hvidevarer af autoriserede el-installatører

Du behøver ikke at have købt dine hvidevarer hos os, for at vi kan hjælpe med installation og tilslutning. Vores autoriserede el-installatører kan stå for levering, udpakning og tilslutning/installation af dine hvidevarer. Og vi kan også være behjælpelige med at bortskaffe de gamle.

 

Installation og ophængning af lamper og spots

Vores elektrikere og el-installatører kører gerne ud til dig, og hænger dine lamper op. Vi kan selvfølgelig også installere integrerede spots, lysdæmpere, lysstyring med sensorer og meget andet. Vi servicerer både private og virksomheder.

Hvidevare-service Nyborg

Service og reparation – industrihvidevarer

Vi hjælper både små og store virksomheder med el-installationer som nyinstallation, service og ad hoc reparationer. Driftsstop kan give store tab, så vi er klar til at rykke hurtigt ud, hvis uheldet er ude.

Vi kan lave en serviceaftale, så din virksomhed er langt bedre stillet overfor slitageproblemer eller andre uforudsete el-problemer. Et godt samarbejde mellem el-installatør og virksomhed mindsker reparationstiden, hvis vi i forvejen kender virksomhedens maskiner, systemer og anlæg.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

12 + 11 =

Find os

 

Bøjdenvej 72

5800 Nyborg

CVR: 2977 1995

mail@axel-pedersen.dk

Tlf.: 65 31 07 27